2777
2789
عنوان

ترشی بامیه و لوبیا سبز من🌅

103 بازدید | 6 پست

ترشی لوبیا سبز چون مال من نرم و نازک بودن درسته گذاشتم با سیر و هویچ و فلفل تند سبز چند عدد و رب سس فلفل دلمه ای قرمز که خودم هر سال درست می‌کنم و (مخلوط سرکه و نمک نصف نصف )

ترشی بامیه سبز ‌هم بزرگ و درشت بود ،اصلا تهش رو نزنید و زیاد کوتاه نکنید ژله ای میشه 

من همونطور که خریدیم شستم و داخل آب جوش پانزده تا بیست دقیقه جوشاندم بعد شوک دادم داخل یک ظرف بزرگ آب سرد و یخ انداختم بعدابکش کردن انداختم داخل اون ظرف سرد پنج دقیقه بعد ابکش کردم دوباره 

دفعه قبل ریز بود بامیه هام اصلا نپختم ایندفعه درشت بود حامد هم گیر داد بزار درست میشه گذاشتم واقعا هم درست شد ترشی بامیه زود آماده میشه ما از فرداش مصرف می‌کنیم شوهرم عاشق ترشی بامیه عست 

داخل ترشی هم نعناع خشک شوید خشک فلفل سبز تند چند عدد سیر و مخلوط نصف سرکه و نصف آب نمک مایل به شوری 

عکس پست بعد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

وای اسیییی دلم ترشی خواست😭

امروز باید هر جوری شدم برم ترشی گل کلم بخرم

الان چند روزه عین زن حامله دلم ترشی میخواد

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای اسیییی دلم ترشی خواست😭امروز باید هر جوری شدم برم ترشی گل کلم بخرمالان چند روزه عین زن حامله دلم ...

اره گل کلم برای زمستانه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ای جانم خسته نباشی❤️😍

من عاشق ترشی لوبیا سبزم

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟