ترشی لوبیا سبز چون مال من نرم و نازک بودن درسته گذاشتم با سیر و هویچ و فلفل تند سبز چند عدد و رب سس فلفل دلمه ای قرمز که خودم هر سال درست میکنم و (مخلوط سرکه و نمک نصف نصف )
ترشی بامیه سبز هم بزرگ و درشت بود ،اصلا تهش رو نزنید و زیاد کوتاه نکنید ژله ای میشه
من همونطور که خریدیم شستم و داخل آب جوش پانزده تا بیست دقیقه جوشاندم بعد شوک دادم داخل یک ظرف بزرگ آب سرد و یخ انداختم بعدابکش کردن انداختم داخل اون ظرف سرد پنج دقیقه بعد ابکش کردم دوباره
دفعه قبل ریز بود بامیه هام اصلا نپختم ایندفعه درشت بود حامد هم گیر داد بزار درست میشه گذاشتم واقعا هم درست شد ترشی بامیه زود آماده میشه ما از فرداش مصرف میکنیم شوهرم عاشق ترشی بامیه عست
داخل ترشی هم نعناع خشک شوید خشک فلفل سبز تند چند عدد سیر و مخلوط نصف سرکه و نصف آب نمک مایل به شوری
عکس پست بعد