سلام دوستان من هفته پیش رابطه پر خطر داشتم ۴۰ساعت بعدش ی قرص اورژانسی خوردم ۲۴ساعت بعدشم یکی دیگه خوردم از فرداش دوسه روز لکه بینی قهوه ای داشتم من همیشه سر ی هفته بعد از خوردناورژانسی پریود میشدم نشدم کی باید بیبی چک بزنم خیلی میترسم ولی روزشبا درد پریودی دارم
۴۰ساعت بعدش خوردی؟؟؟ بارداری دیگه ... جاری من با اینکه سروقت خورده الان باردار شده
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قرصو دیر خوردی اخه ... الان جاری من میخواد سقط کنه منتظر سونو نشون بده و ۷هفته ش شه
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
بعداز خوردن قرص 4 روز تا 3 هفته بعدش باید پریود شی
نشدی بی بی بزن یا ازمایش بده
این دردهای زیر شکمم از عوارض قرصه
یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شدهدلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم