2777
2789

یک مورد هست ۵ماه ازم کوچیکتره خودم ۲۹ هستم

ولی قیافش خیلی کم سن میخوره چون خیلی لاغر هست نسبت به من .

مسئول آزمایشگاه هست و یک جورایی یعنی دکتر 

کارخونه دارن و دوتا پسر هستن در کل 

خونه و ماشین لاکچری 

ایرادهاش اینه خیلی منزوی هست حوصله جمع نداره و طاقت نداره تو یک جمعی زیاد بشینه با خودش بیشتر حال میکنه 

در حدی که زیاد حتی حوصله دوستای خودشو خانواده خودشم نداره 

ولی خب منو خیلی دوس داره 

به نظرتون ازدواج با این شخصیت سخته ؟ 

همین که اصلا دختر باز نیس هم یک مزیت دیگشه

خوبه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوست داشتم همه این شخصیت منزوی و اینارو که گفتی داشت 

الان مدت زیادیه باهاش قطع رابطه کردم و هنوز اثراتش رومه 

میخوام بگم ممکنه رو توهم تاثیر بزاره و بعد یه مدت توهم منزوی و یا حتی افسرده بشی و با خنده و شادی بیگانه...

سلام.اولا دکتر نیست مسول ازمایشگاهه.ابنو گفتم چون اگر بعدا توی فامیلتون بگید دکتر یکی میره پیدا میکنه بعد میاد میزنه به روتون.دوم سنش مشکلی نیست‌سوم درون گراست بعنی باید اینو حواستون باشه که عوضنمیشه برون گرا بشه.اگر بعدا جایی باهاتون نیومد یا کم اومد مهمونی اذیت نشید.چهارم به نظرم مورد خوبیه.مبارکه

سلام.اولا دکتر نیست مسول ازمایشگاهه.ابنو گفتم چون اگر بعدا توی فامیلتون بگید دکتر یکی میره پیدا میکن ...

خب کلا تو دانشگاه آزمایشگاه خونده هم دکتر محسوب نمیشه؟کارهای ازمایشگاهی هم میکنه

حالا که پسره پولداره 

«منزوی نیست ، درونگراست که یه اخلاق طبیعی هست و در طول ازدواج خوب میشه ، تازه چه بهتر ، بهتر از اینکه سرتو ببره»

اگه پول نداشت 

«مرتیکه منزوی نیست ، افسردست بخدا فردا بدبختت می‌کنه ، هیچجا حاضر نیست باهات بیاد ، خونه برادر خواهر و پدرت نمیاد ، پیرت می‌کنه فردا»

😂🙏🏻