2777
2789
عنوان

نمیخام خواهرشوهرم با من صمیمی بشهچجوری رفتار کنم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی محترمانه و سرسنگینی باش، من با خانواده همسرم دقیقا مثل یه مهمان رفتار میکنم کاملا محترمانه و رسمی.

میگه دیدم زنگ نزدی، بگو از محبت شماست! درگیر کارای روزمره بودم فرصت نکردم

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
اسی ببخش ولی اگ کسی میدونه بگ من چ رفتاری بکنم ک خانود‌ه شوهر سر هرچیزیم فضولی و نظر ندن مثلا ناخن ک ...

هرچیگفتن فقط یه لبخند ملیح بزن و بگو همسر خیلی اصرار کرد منم بخاطر دلش انجام دادم😎

ببین شما هیچوقت از اموراتت براشون تعریف نکن که ندونن و نخوان سؤال جواب کنن

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
باهاش محترمانه و خیلی سنگین رفتار کن پرحرفی نکن جوک نفرست شوخی نکن 

باشه مثلا ز میزنه از قصد چرا ز نمیزنی؟ما خواهرایه شوهرتیم چرا به خواهرت ز میزنی چرا اینکارو کردی چرا اونکارو کردی منم بیعصااااااااب 

هرچیگفتن فقط یه لبخند ملیح بزن و بگو همسر خیلی اصرار کرد منم بخاطر دلش انجام دادم😎 ببین شما هیچ ...

تعریف ک نمیکنم ولی شوعرم خیلی کوتاه میاد مثلا ی قاب گوشی خریدیم پونز ه تومن دوسال پیش مامانش پرسید چند گفت ده تومن😐بعد اونروز جاریم قاب ساده رو میگفت ۲۵۰😐 هرچی میخریم میگ کمتر یکو حالا شوهرمو یکم درست کردم ولی باز دخالت میکنن دیگ