2777
2789
عنوان

دلم میخواد

67 بازدید | 9 پست

دلم یه خواب عمیق میخواد.... انقد عمیق که هیچی نفهمم... دلم میخواد انقد زار بزنم تا تموم شم.... 😭😭😭😭😭روزی ک من بمیرم یه غم بزرگ دفن میشه... خدایا بعد اینهمهههه غم دیگه وقت گشایشه... تو بزرگتر از این حرفایی... تو بخیل نیستی. تو بخشنده ای... خدایا اگه کسی حقی گردنم داره خودت درستش کن. اللهم اغفر لی الذنوبی تحبس الدعاء و تحبس الرزق... الهی تو رو به باآبروهای درگاهت  حاجتمندان رو حاجتروا کن بخوبی و خوشی و عاقبتبخیری و مراد دل منم بده زود و خوب و خوش.... خدابا من قسمت دادم قبل از اتفاقش... یادت باشه.... یادت باشه.... یادت باشه... 🙏🏻 یاودود .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با حرف زدن اروم میشی من هستم

لطف میکنی. چکار کنم از یه چرخه ی مزخرف خارج شم. ی چیزی ک نفسمو میگیره امونمو میبره دیگه طاقتم طاق شده . نمیتونم صبر کنم🥺. 

لطف میکنی. چکار کنم از یه چرخه ی مزخرف خارج شم. ی چیزی ک نفسمو میگیره امونمو میبره دیگه طاقتم طاق شد ...

خب اون چیه؟

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد