2777
2789
عنوان

نمیخام خواهرشوهرم با من صمیمی بشهچجوری رفتار کنم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بگو من چی بگم؟ ز میزنه میگه چرا بما ز نمیزنی؟چرا به خواهرت ز میزنی؟مامانت بهت یاد نداده؟یا چر ...

میفهمم چی میگی، ولی همیشه ملکه ذهنت باشه این حرفم؛ زندگی فقط مختص شما و همسرتون همه میرن و شما برای هم ماندگارین.

وقتی زنگ زد شما خیلی آروم و محترمانه بهش بگو خیلی ممنون از محبت شما که به یادم بودین ولی عذر می‌خوام خواهرم زنگ زده بود باهاش صحبت کردم بعدم مشغول کار خونه شدم.خیلی ظریف بهش بگو که خواهرم زنگ زده نه من.

در مورد مهمانی هم چه اشکالی داره هر از گاهی همدیگه را دعوت کنید ، حتی در قالب یه مهمانی ساده. اونا که قراره بیان خونه شما پس چه بهتر که با دعوت خودتون بیان.

در مقابل کم لطفی اونا شما خشم نشون نده.

اگه در مورد کاری باید میبودن ولی کم کاری کردن خب در همون موقعیت شما جبران کن.

من خودم بچه یکساله داشتم و دو هفته مونده بود به زایمان بچه دومم اسباب کشی داشتیم خانواده همسر هیچکدوم نگفتن کمک میخوای!مادرشوهرش گفت اگه کاری داری بگو برات کارگر بگیره،من خیلی غصه خوردم. بعد از سه سال که خودش اسباب کشی کرد من بدون هیچ حرفی یا مرور خاطره ای دقیقا کار خودشون رو کردم اصلا نگفتم بیام کمک! وقتی چیدن تموم شد هدیه خریدم رفتم تبریک گفتم

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته