2777
2789
بد دل یا همون شکاک  همش شک دارن ب طرف مقابل آزادیشو میگیرن محدودش میکنن ولی با این حال بازم مد ...

بسوزی بسازی چیه باید برد پیش روانشناسی و روانکاو

باید درمان بشن یا اینکه خودشو اصلاح کنه یا برپی کارش 

اخه اینا خودشون که بیمارن به کنار طرف مقابلم بیمار و افسرده میکنن جدی باید برخورد بشه مگه آدم جونشو از سر راه اورده

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
اوممم 😔

تنها کاری میتونی بکنی اینه که اصلا کاری نکنی باعث شکاکیش بشه وقتی میخای داخل گوشیت بری عکسی کلیپی نگاه کنی برو کنارش بشین یا حتی کنارش بخاب بذار ببینه وقتی داخل گوشی هستی چیکار میکنی یا حتی اگه بادوستت چت میکنی بذار ببینه یا گوشیتو بده دستش بگو نگاه کن این کلیپارو فلان... وقتی هم خونه هس سعی کن اصلا گوشی دستت نگیری اصلا خدا بزرگه وقتی ببینه مورد نداری خودش خوب میشه

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثن همین یک ساعت پیش خونمون آنتن نمیداد رفتم تو حیاط گوشیمم با خودم بردم تا یه آهنگی میخواستم دان کنم بعد ازینکه رفته بیرون بم پیام داده چرا گوشیتو با خودت بردی تو حیاط

اره دقیقا چند وقت پیش یه مرد بی همه چیز رفته بود رو مخ عروس عمم میخاس ازراه بدرش کنه کلی وعده بهش د ...

وای چه فاجعه ی 

شما باهاش صحبت کنید و حواستون بهش باشه

مورد مشکوک دید از زیر زبونش حرف بکشید تا ماجرارو بگه 

اخه وقتی به دام بیفتن تحت تاثیر طرف مقابل پنهانکاری میکنن

نزارید اینطوری بشه چون خطرناکه پای جون چند نفر درمیونه 

باهاش صبحت کنید با وضعیتی که تو از زندگیش میگی اگر کم اورده سعی کنه یا سامان بده یا جدا بشه 

این کارا عاقبت نداره

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
بسوزی بسازی چیه باید برد پیش روانشناسی و روانکاو باید درمان بشن یا اینکه خودشو اصلاح کنه یا برپی کا ...

البته استارتر عزیز اگر میبینی من به شما میگم کنار بیا و شاید از دوست داشتنه و تازه گاهی خوبه 

و حرفام برات یجور دوگانگی بوجود اورده

برای اینکه من اول ازت سوال کردم ایشون بیماری روانی داره که شما در جواب گفتید، نه

اما ایشون مشخصه طرف بیمار روانی هستش که به نظرم یا درمان بشه یا زندگی باهاش فایده نداره یجور دیوانگی محضه😊

تنها کاری میتونی بکنی اینه که اصلا کاری نکنی باعث شکاکیش بشه وقتی میخای داخل گوشیت بری عکسی کلیپی نگ ...

پس حریم خصوصی چیه میشه😂

پس حریم خصوصی چیه میشه😂

مردک شکاکه مجبوره اینجوری رفتار کنه باید طوری رفتار کنه بفهمه که مورد نداره... اینجور مردا حریم خصوصی حالیشون نیس... حالا این دوستمون اول بیاد جوش حریم خصوصیشو بزنه... اگه گفتم با دوستش چت کنه مثلا یه برنامه از قبل داشته باشه حرفای چت پت بزنن بهم طرف ببینه

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
 مردک شکاکه مجبوره اینجوری رفتار کنه باید طوری رفتار کنه بفهمه که مورد نداره... اینجور مردا ...

درسته😊

سبزه و زردن😕حتی اگ کار‌خودشم باشه میگ چرا کبوده کی اینجوری شده😕الان سه روزه کبود شده از درسم قایم ...

گلم به هیچ وجه فعلا بچه دار نشو،سنی نداری،منم مشکل تو رو دارم،متاسفانه به خاطر بچه تحمل میکنم،تاکید میکنم اصلا بچه دار نشو،با مادرت یا خواهرت  مشاورت کن یا برادر داری با اون مشاورت کن گوش مالیش بدن،دارم میگم اینجور آدما هی که بگذره بدتر میشن بهتر نمیشن،بعدم میگن از دوست داشتن زیادی هست که رفتار گندشون ومریضیشون‌ رو توجیه کنن،تو اجتماع هم ظاهری رفتار میکنن که انگار واقعا تو مشکل داری،بعدم چیزی بشه همه میگن شوهرو که خوبه  

سبزه و زردن😕حتی اگ کار‌خودشم باشه میگ چرا کبوده کی اینجوری شده😕الان سه روزه کبود شده از درسم قایم ...

گلم به هیچ وجه فعلا بچه دار نشو،سنی نداری،منم مشکل تو رو دارم،متاسفانه به خاطر بچه تحمل میکنم،تاکید میکنم اصلا بچه دار نشو،با مادرت یا خواهرت  مشاورت کن یا برادر داری با اون مشاورت کن گوش مالیش بدن،دارم میگم اینجور آدما هی که بگذره بدتر میشن بهتر نمیشن،بعدم میگن از دوست داشتن زیادی هست که رفتار گندشون ومریضیشون‌ رو توجیه کنن،تو اجتماع هم ظاهری رفتار میکنن که انگار واقعا تو مشکل داری،بعدم چیزی بشه همه میگن شوهرو که خوبه  

راهنمایی های دوستان خوب هست،ولی هیچکس جای من وتو نیست ببینن‌ چقدر زجر میکشی ،من اول از غیرتش‌ خوشم میومد ولی بعد وقتی نزاشت جایی برم با کسی دوست بشم حتی دوستای دوران مدرسه م،تمام تلفن هام که با خواهرم ،جاری هام،مادرم داشتم رو باید گوش بده،پیامک هام رو چک کنه،

بهش میگم چی دیدی ازم که شک داری،میگه دوست دارم میترسم یه وقت کسی گولت‌ بزنه انگار من بچه م،

میگه اگه دیده بودم تا حالا سر تو بریده بودم،

این افراد خطرناک هستن،تا با مشاوره در ارتباط نذاشتی بچه دار نشو 

راهنمایی های دوستان خوب هست،ولی هیچکس جای من وتو نیست ببینن‌ چقدر زجر میکشی ،من اول از غیرتش‌ خوشم م ...

اره حرفای شما کاملا درسته..منم هنوز بچه دار نشدم ینی هنوز از رفتار و اخلاقش سر در نمیارم..اینکه غیرتی باشن خوبه ولی اینکه همش چکت کنن عذاب آوره

گلم به هیچ وجه فعلا بچه دار نشو،سنی نداری،منم مشکل تو رو دارم،متاسفانه به خاطر بچه تحمل میکنم،تاکید ...

سلام عزیزم خداروشکر دیگ اون اخلاقشو گذاشت کنار ان شالله  مشکل شماهم حل بشه

مرسی از راهنماییت💋