2777
2789
اره دیدی توروخدا چه گوهی خوردم 😐

خب حالا به حرف بقیه خواهشا افسوس نخور

توالان یه خانوم متاهلی و، باید خیلی حواست به زندگیت باشع

اگه بتونی خوب مدیریت کنی و رفتارت عاقلانه باشه از زندگی مشترکت لذت میبری

موافق ازدواج تو سن پایین نیستم ولی مخالف بی چون وچراشم نیستم

شخصیت و شرایط زندگی ادما باهم فرق میکنه حتما یه چیزی تو وجودت بوده که قبول کردی زیر بار مسئولیت بری

مجردی هم دردسرها و چالش های خودشو داره به این فک نکن که مجرد میموندی خوشبخت بودی حتما

نباید بذاری حرف دیکران در مورد زندگیت و سن و سالت و ...روت تاثیر بذاره این حرفا الان برای تو سمه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کبودی دست و پا اگر موروثی باشه عادیه ولی اگر مورثی نباشه احتمال پارگی مویرگه که خیلی هم حساس نیست گهگاهی خود به خود اینجاد میشه تو نت سرچ کن نشونش بده 

ولی خوب اوایل ازدواج عادیه من نامزدم تا لباسی که میپوشیدمو گیر میداد میگفت دانشگاه میری باید سیاه بپوشی جلب توجه نشه😂 الان دیگ عادی شده، رفته رفته درست میشه

Be happy ; you can
ممنون عزیزم اموزنده بود 👍♥

قربونت گلم 

بیشتر مواظب خودت و زندگیت باش گلم

خوشبخت باشین عزیزدلم😍

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
خب دوسش داشتم گفتم شاید ازدواج کنیم درس بشع

اینجور مردا اونم شکاک عمرا درست بشن

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
بله درست نمیشن  چون هیچوقت قبول نمیکنن ک بیمارن

دقیقا    

از لکه روی پا گرفته تا  بیرون رفتنت  یا یه ذره دیر کردنت یا تنهایی جایی نری و یه همش فک کنه داری به کی پیام میدی و انلاینیت رو چک کنه مدام یا حتی سر کار چند بار زنگ بزنه به بهانه 

خدایا حال دلم رو خوبتر کن
خوب این اینطوریه دیگه و نمیشه کاریش کرد  بعدشم بزا نگران باشه و مواظبت کنه ازت  گلم الان ...

اره دقیقا چند وقت پیش یه مرد بی همه چیز رفته بود رو مخ عروس عمم میخاس ازراه بدرش کنه

کلی وعده بهش داذه بود

باما دردودل میکرد میگف حالم بده بعضی وقتا حرفاشو باور میکنم

البته کلا بلاک کرده طرفو انگار

پسرعمم وضع مالیش خیلی بده تحت فشارم هستن عمم اصلا عروسشو محل نمیده..خلاصه دختره میگف گم کم داشت روم اثر میذاش...

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،