2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

44 بازدید | 4 پست

سلام بچها هر کی تعبیر بلده بگه

دیشب خواب دیدم انگار رفتم خونه قبلی خالمینام بعد سردراش خراب شده بود داشتند درست میکردن بعد انگار رفتم دستشویی شوهر دختر خالم پشتم اومد بزور منو بوسید بعد دختر خالم ک اومد انگار گفت رابطه داشتم باهاش بعد دعواشون شد

موندم این چ خوابی بود من دیدم😹😕

خیره ان شالله .روابطتتو باهاشون کمترو سنجیده تر کن 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیره ان شالله .روابطتتو باهاشون کمترو سنجیده تر کن 

باهاش در حد سلام خدافظم اما توو جمع با نگاش چشم ادمو درمیاره ی سری بابام بهش گفت زنت اونور نشسته

باهاش در حد سلام خدافظم اما توو جمع با نگاش چشم ادمو درمیاره ی سری بابام بهش گفت زنت اونور نشسته

خوب پس خوابت به خاطر همینه .شوهر حالت مشکل داره .سعی کن بهونه بیار کمتر بشین پیششون و روبرو هم نشین .

امان از مرد فاسد و هیز .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.