2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم چقدرمن وهمسرم عجیبیم

995 بازدید | 42 پست

مثلا یلدا من میگم بریم پیش مامانت چون پدرشوهرم ۳ماهه فوت کرده واحتمالا دور وبر مادرشوهرم شلوغ نباشه گناه داره اماهمسرم میگه بریم خونه مادرت شلوغه دورهم باشیم البته رابطه خوبی هم باهم دارن.نمیدونم خودم چم شده همه برادر وخواهران میان اونجا شلوغ میشه ولی دلم میخواد برم سراغ مادر شوهرم

چ عروس خوبی😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرت رو هم دعوت کنید بیاد خونه مامانت که تنها نباشه..‌

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

عروس مادرشوهر پسند.

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

خب مادر شوهرتون رو بیارن پیش خودتون شب یلدا

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

شاید وضع مالی مادرش خوب نیس نمیتونه تدارک ببینه و شوهرتون اینجوری میگه ک ملاحظه کنه

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده