2777
2789
عنوان

شما تا حالا تجربه این همه نداری بدبختی داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداشکر عزیزم ولی من خستم حتی جون کار کردن ندارم وقتی عکس مرده ها میبینم‌اینقدر ذوق میکنم‌واسه مردن‌ک ...

چند سالته؟ 

هیچ کاری نشد نداره اگه مجردی تا میتونی تلاش کن دست رو دست نذار یکی بیاد نجاتت بده 

الان دختر و پسر مثل هم کار میکنن منتظر بابات نباش برگرده 

تو فقط انگیزه میخوای 

خوب وقتی شغل و درآمد نباشه، همین میشه دیگهمن‌شوهرم ۶ ماه بیکار شده بود، تو خونه هیچی نداشتیم عملابای ...

من هرکاری رفتم بهترین بودم‌ولی مدتی اصلا ذوقم ازدست دادم نمیتونم‌سمت هیچکاری برم‌نمیدونم افسردگی‌یاهرچی فقط پای گوشیم

من هرکاری رفتم بهترین بودم‌ولی مدتی اصلا ذوقم ازدست دادم نمیتونم‌سمت هیچکاری برم‌نمیدونم افسردگی‌یاه ...

عزیزم زندگی همه اش تکرار هست، باید خودت معنا بسازی و خودت رو سر ذوق بیاری

مستقل شدن پول میخواد من هیچی ندارم

یه چیز بگم بهت به دختره هست تواینستا باباش مریضه خودش خونه های نوساز که هستنتحویل خریدار دادهمیشه اونا رو تمیز میکنه فیلم میگیره میزاره پیجش اوایل کلی مسخرش مبکردن الان پیجش رشد کرده از طریق پیجشم کلی تبلیغات داره 

شاید باورت نشه به خداوندی خدا اگه من این موقعیت شما رو داشتم از هیچ شغلی خجالت نمیکشیدم تنها ح یزی و دزدی عیبه تا جونی کارکن از کارای کوچیک بعد که پول دستت اومد شغلتو عوض کن 

مستاجر نبودیم ولی یادمه یه دوره ای انقدر بدبخت شده بودیم که ناهار تخم مرغ بود شام پنیر .یه دوره ی طولانی هم بود منم بچه بودم .من ۱۴ ساله مسافرت نرفتم .نهایت برم شهری که دوساعت ازمون دوره اونم نه برا تفریح برا دکتر یا کارضروری