2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم چقدرمن وهمسرم عجیبیم

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشینین خونه خودتو منم عاشق شلوغیم حتما ب شوهرت خوش میگذره ک اینجوری میگه

مادرشوهرتو بردارین سر راه برین

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

منم اصلا دلم نمیخواد فردا شب بریم خونه مامانم، مامانمم تولدش هر سال میشه شب یلدا به بهانه ی یلدا تولدم میگیره مجبورم هر سال واسه یلدا کادو هم بدم 😒😒😒

سه روزه دارم فکر میکنم چه بهانه ای جور کنم نرم

چون تو یجور شخصیت حامی داری منم اینجوریم مثلا یکی تو جمع حرف بزنه کسی توجه نکنه تو توجه می‌کنی یکی ت ...

نمیدونم واقعا.اخه حس من وهمسرم نسبت به خانواده هامون دوطرفه ست

چون تو یجور شخصیت حامی داری منم اینجوریم مثلا یکی تو جمع حرف بزنه کسی توجه نکنه تو توجه می‌کنی یکی ت ...

من اگه اینجوری بشه کسی خودمو میزنم به اون راه که نفهمیدم.

حتی اگه مخاطب هم من باشم گاهی محل نمیدم.

شخصیت من چیه؟

همسرتون خیلی عجیبه سه ماهه پدرشون فوت کرده و شب یلدا نمیخاد بره پیشش! مشکلی دارن با هم؟

نه هرشب میره خونه مادرش.وتنها کسیه که همه جوره چه زمانی که باباش زنده بود چه الان از خانوادش حمایت میکنه