2777
2789

سلام دکتر خوش برخوردی هستن ما خواهر زادمو دو هفته پیش برده بودیم پیش ایشون خیلی میترسید طفلی قبلش ولی دکتر خیلی با حوصله اول یکم بچه رو آروم کرد بعد کارشو رو دندنونش شروع کرد. الانم وقت گرفتیم برای ادامه درمانش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم 5 سالش و خیلی از اسم دکتر دندونپزشک میترسه وقتی بردمش مطب دکتر هلن جوانمرد اونقدر دکتر بااخلاق خوب و خوش رفتاری باهاشو رفتار کرد که دخترم متوجه ترمیم دندونش نشد و خداروشکر هیچ دردی را احساس نکرد

واقعا خانم دکتر کارش حرف نداره و برخودش عالیه

خداخیرش بده

امیدوارم ازشون پول خوبی گرفته باشید که بیاید تبلیغ دروغ کنید براشون 

واقعا چه پولی ارزش اینو داره کهباعث شید  یه مادر بیفکری مثل من بچه اش ببره پیش دوتر هلن جوانمرد ؟ 

خودمو نمی بخشم بخاطر حماقتم 

امیدوارم ازشون پول خوبی گرفته باشید که بیاید تبلیغ دروغ کنید براشون  واقعا چه پولی ارزش اینو د ...

منم احساس میکنم اکثرا اینجا تعریف کننده هاش فیکن منم امروز رفتم مطبش اصلا راضی نبودم به نظر فقط دنباله پوله بعدشم اصلا خودش باما بعد معاینه حرف نزد منشیش حرف زد شما چرا ناراضی بودید؟؟

بدترین دکتر.ایشون اصلا متخصص اطفال نیستن.تو یه جلسه ۸تا دندون بچه منو با بی رحمی سوراخ کردن در صورتی گه فقط۵تا دندون خراب داشت.یه دندونشم آبسه کرد و مجبور شدم بکشم.تورو خدا بچه هاتونو نبرید پیشش

کارش افتضاحه.اصلا متخصص اطفال نیست.۴تا وندون درست میکنه میگه۶تا درست کردم.تند تند و بی دقت .وحشیه.ببرید بچه هاتون پیش دکترای اطفال نه این جلاد.الکی دندون سالمو سوراخ میکنه.اگرم بچتون نمیشینه بیهوشی لازم نیست.سدیشن کنید.تحقیق کنید تو گوگل.من برا دخترم کردم

.تو مطب

.خیلی اسونه