2777
2789

بچه ها این واقعیت داره؟

یعنی به خاطر امیکرون کسب و کارها هم تعطیل میشن؟

یا فقط مدارس و دانشگاه ها رو تعطیل میکنن؟

آخه ما چه گناهی داریم که یک قرون پس انداز نداریم شوهر منکه هر چی پول پس انداز داشت تو این دو هفته خرج مریضی دارو و دکتر من کرده تازه هفته دیگه هم باید دوباره برم دکتر کلی پول هم باید اونجا خرج کنیم کلی هم قرض گرفتیم اگه دوباره کارها رو تعطیل کنن رسما بدبخت میشیم😢

شوهر من کارگر روز مزد هستش حقوق ماهیانه نداریم اگه یک روز نره سرکار هیچی😞

بچه ها کسب و کارها رو تعطیل نمیکنن نه؟؟؟🥺

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خودش بهمون رحم کنه چون کسی نیس به دادمون برسه

واقعا خدا خودش رحم کنه😢

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
کی گفته این حرفو واسه چی تعطیل بشه بازم کرونا؟

تو گوگل سرچ کردم تو بعضی سایت ها زده بود ستاد ملی مقابله با کرونا درخواست یک ماه قرنطینه کرده

ماهم مثل تو خدانکنه تعطیل کنن ...اعصابم خورد شد چ مسخره  

واقعا خدا کنه تعطیل نکنن حال من که داغونه

فکر نکنم. یه سری مکان‌های ازدحام جمعیت مثل باشگاه و رستوران اینا رو شاید تعطیل کنن. قرنطینه‌هاشون م ...

خدا کنه آره یک سایت زده بود احتمالا مدارس دانشگاه ها رستوران ها 

عزیزم یه درصد فکر کن خدایی نکرده این‌مریضی  صاحب مرده رو هم بگیرید خرج دکتر درمان تون بیشتر میش ...

عزیزم اگه تعطیل کنن از مریضی که هیچ از بی پولی می‌میریم😢

مگه بازم آمار زده بالا؟

نه به خاطر امیکرون که تازه وارد ایران شده اینطوری گفتن نفسشون از جای گرم میاد خودشون جیب هاشون پر پول به فکر ما نیستن

نه تو رو خدا.والا شرایط ماهم همینه.من بچم مریض.دارو دوا دکتر کاردرمانی

ما هم همینطور از وقتی شنیدم قلبم داره از دهنم میاد بیرون😞