2777
2789
عنوان

حق دارم ازش دلخور باشم یا نه؟

167 بازدید | 15 پست

بچه ها من یکی از دوستام با یه پسری دوست شده .چند روز پیش هم استوری گذاشته بود باهاش بعد هم تا قبل از اون زمان هایی که بحث این جور چیزا میشد همش می‌گفت این چیزا بچه بازیه .استوری که گذاشته من موندم واقعا رفتم ازش پرسیدم اونم گفت الان بیشتر از چهار پنج ماهه که با همیم .حتی زمان هایی که با اون بیرون بود به دروغ به من می‌گفت من با خانواده اومدم بیرون.حتی الان که فهمیدم هم همش هایدم میکنه و بعد از این که حدود ده دوازده ساعت از استوریش میگذره از هاید درم میاره.واقعا نمیفهمم دلیل این کاراش چیه؟! آخه ما با هم رابطه نزدیک و خوبی داشتیم .به خاطر همین از دست این رفتاراش ناراحت شدم .شما بودید دوستی باهاش رو ادامه میدادید یا در حد دوست معمولی نگهش میداشتید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیاقت تو بیشتره،ارزش نداره بخاطره همچین دوستی خودتو ناراحت کنی،رابطه ات رو با همچین آدمی تموم کن.پا گزاشته روی چند سال رابطه خوبی که داششتین 

به نام خدا،سلام اسمِ من نیلوعه و بیستو پنج سالمه قصدم از درست کردن این صفحه فقط کمک کردن به هم وطنایِ عزیزمه،امیدوارم بتونیم در کنارِ هم لحظه های خوبی رو داشته باشیـم..😊😍😘💚
لیاقت تو بیشتره،ارزش نداره بخاطره همچین دوستی خودتو ناراحت کنی،رابطه ات رو با همچین آدمی تموم کن.پا ...

دقیقا نمیفهمم چرا برای استوریاش حتی الان که من متوجه شدم همش هایدم میکنه بعد از هاید درمیاره 😑 دورویی و بی لیاقتیش برام ثابت شد من گیجم که تو رفاقتم کم نزاشتم

دقیقا نمیفهمم چرا برای استوریاش حتی الان که من متوجه شدم همش هایدم میکنه بعد از هاید درمیاره 😑 دورو ...

شما گیج نیستی فقط بیش از حد مهربون و خانومی،اینجور که با این خانوم دوست شدی با یکی دیگه هم دوشت میشی،و لطفا واسه رابطه انداختن اول طرفتو امتحان کن ببینم ارزش داره یا نه،رفاقت انقد ارزش داره که میگن میخای یکیو بشناسی بببن با کیا رفاقت داره.اینم یه تجربه اس

به نام خدا،سلام اسمِ من نیلوعه و بیستو پنج سالمه قصدم از درست کردن این صفحه فقط کمک کردن به هم وطنایِ عزیزمه،امیدوارم بتونیم در کنارِ هم لحظه های خوبی رو داشته باشیـم..😊😍😘💚
شما گیج نیستی فقط بیش از حد مهربون و خانومی،اینجور که با این خانوم دوست شدی با یکی دیگه هم دوشت میشی ...

بله دقیقا همین طوره که شما گفتی . همیشه دوست داشتم با یکی مثل خودم دوست و رفیق باشم ولی متاسفانه هر دفعه به خاطر دوست شدن سریع اشتباه کردم .

کاملن میفهممت بعدوقتی خودت همه چیوبگی بیشترمیسوزی تازه ب شکل بدی فهمیدم

دقیقا .شما چیکار کردی؟ دوستی رو باهاش ادامه دادی یا سرد شدیو مثل یه دوست معمولی باهاش رفتار کردی؟ 

بله دقیقا همین طوره که شما گفتی . همیشه دوست داشتم با یکی مثل خودم دوست و رفیق باشم ولی متاسفانه هر ...

دوست آن دانم که گیرد دست دوست،در پریشان حالیو درماندگی،این خانومه الان اینجوریه برو خداروشکر کن که فهمیدی،این تحفه هارو بنداز دور