2777
2789
عنوان

حق دارم از همسرم ناراحت بشم

227 بازدید | 12 پست

ما روز چهارشنبه از صبح مهمان داشتیم عمو و عمه همسرم از شهرستان اومدن 

پنج شنبه صبح عمو و عمه و همسرم رفتن یه شهر دیگه

شنبه عصری همگی رسیدن خونه ما

از لحاظ غذا به معنای واقعی کلمه با یه بچه کوچیک سنگ تمام گذاشتم 

عصر شنبه اونا رفتن خونشون 

همسرم دایم با تلفن با خواهر و پدر و...  صحبت میکرد بگما عمو و عمه و همسرم رفته بودن پیش خانواده همسرم

از دیشب قهر کردم حالا میگه تو حساسی هیچ حرکتی هم جهت آشتی نزده 

اخه از چهارشنبه دو دیقه همو ندیدیم وقتی هم مهمان ها رفتن دایم پا تلفن بود

بابا منم ادمم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه رو چه چیزایی حساس میشین😐

یعنی بعد از چند روز دیدمش 

تازه رفته بود پیش خانوادش 

حالا که برگشته هم دایم تلفنی باشون صحبت میکرد واقعا حق ندارم بگم گوشی رو دو دیقه بزار زمین ببینیمت

چرا دوس دارین ادم نما ها بیان اینجا کانون پرمحبت زنگیتون رو سرد کنن دوس داری منم بگم ره برو ازش دلخو ...

نه 

من میخوام بدونم من حساسم یا بقیه خانم ها هم اینجورن 

آخه پدر شوهرم خیلی خیلی به همسرش توجه میکرد بچع هاشون معتقدن بس که به مادرشون توجه شده بود اینقد به همه چی گیر میداده

حالا شوهر من و برادرش از اون ور بوم افتادن 

چرا؟

چون شاید بعد اینکه خونوادش رو دیده و از اونا دوره احساس تنهایی بهش دست داده و باید با حرف زدن با اونا جبران کنه کم کم خودش میاد سمتت

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!