2777
2789
عنوان

بازگشت معشوق 😭میشه بیاید؟

1810 بازدید | 52 پست

بچه ها تروخدا کسی راهی واسه اینکه کسی که دوسش دارم برگرده بلده؟؟ذکری دعایی چیزی 

ذکر یا ودود و ایت الکرسی و نذر صلوات برای شهیدو امتحان کردم 😭چیکار کنم برگرده الان ۱۱روزه رفته بعد دوسال رابطه ...خیلی قهرمون الکی و مسخره بود نمیتونم بهش پیام بدم چون اخرین پیامی ک دادمو سین کرد و جواب نداد‌..‌مطمئنم با کسی نیست ولی نمیدونم چیکار کنم برگرده خیلییی ام دیر ب دیر انلاین میشه در حد یک الی دو دقیقه بعدش آف میشه ...کسی راهی بلده ؟دلم داره میترکه 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳ ساله نتونستم فراموشش کنم تو ۱۱ روزه هنوز اول راهی . ببین از خدا بخواه اگر برگرده خوشحال و خوشبخت میشی و البته به صلاحته بیاد . اگر نه ضرر میکنی همون بهتر که نیاد 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
الهی حتما خیلی ناراحتی...حق داری...ولی سعی نکن هیچ چیزو به زور بخوای مخصوصا دل آدمارو

حق با توعه ...من میفهمم ولی واقعاااا دلم حالیش نمیشه به خصوص اینکه هیچوقت باهم تا حالا بیشتر از یک روز قهر نبودیم

حق با توعه ...من میفهمم ولی واقعاااا دلم حالیش نمیشه به خصوص اینکه هیچوقت باهم تا حالا بیشتر از یک ر ...

میاد نگران نباش

چن روز بگذره خودش برمیگرده

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
من ۳ ساله نتونستم فراموشش کنم تو ۱۱ روزه هنوز اول راهی . ببین از خدا بخواه اگر برگرده خوشحال و خوشبخ ...

یعنی بعد سه سال هنوز فراموش نکردی پس خدا به داد من برسه😔

امیدوارم مثل یه پدرکه بچشو بایه قشنگتر عوض نمیکنه کسی بیاد تو زندگیتون که اونم هیچکس رو به بودن شما ترجیح نده😊
دعای محبت رو سرچ کن  چرا زنگ نمیزنی بهش ؟

چون بی دلیل رفت روز اخر پشت تلفن دعوامون شد سرم داد زد تلفنو قط کرد کاری ک هیچوقت نکرده بود و میدونست چقد متنفرم ک تلفنو قط کنه .‌.سر یه قهر مسخره ۱۱ روزه رفته 😔

حق با توعه ...من میفهمم ولی واقعاااا دلم حالیش نمیشه به خصوص اینکه هیچوقت باهم تا حالا بیشتر از یک ر ...

همین الان تو یه تاپیک دیگه به یکی داشتم میگفتم...تو نبودی؟مگه انتظار داری جدایی و دلتنگی آسون باشه؟تو باید قوی تر بشی