2777
2789

من چون خیلی رقاصم حتما باید عروس شهرایی بشم ک مراسم عروسی حنابندون بله برون اینا زیاد میگیرن😂

تو همه عروسیا من هنرنمایی میکنم عروسی خودم حتما باید سنگ تموم بزارم😂😂

شمام از اسم شهرتون و مراسماتون واسه عروسیا بگین  دیگ چ مراسمی میگیرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اردبیل

بعده خواستگاری مراسم بله برون رسمی برگزار میشه بعد به مدت 10 شبانه روز بزن و بکوبه

شبا تا صبح جمع میشیم همش میرقصیم

بعد جشن نامزدی میشه اصولا یه سال اینا نامزد میمونن اکثرا 

بعد تو اون ی سال هر عید و مراسمی میشه جشن گرفته میشه یلدا و قربان و اینا

موقع عروسیم باز چند شب بزن بکوبه تا اینکه جهاز عروس چیده میشه 

بعدش حنابندون و پاتختی و عروسی و جهازبرونه رسمی

یه روزم جمع میشیم فیلم عروسی می بینیم باز بزن بکوب

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

ما رسم خاصی نداریم مراسم مون قاطی همه مهمون هامون پایه و اهل رقص و...ما تعداد کم میگیریم ولی مفصل کیک چند طبقه و چند مدل شیرینی چند مدل غذا و چند مدل شربت و دسر و...ما نامزدی تو‌ باغ گرفتم شام دادیم عقد ولی تالار گرفتم 100 نفر بودیم ولی مفصل گرفتم دی جی حرفه ای و ...برای عروسی همین نهایت شاید 200 نفر دعوتی داشته باشنم ولی از هر چیزی دو سه مدل میگیرم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

هنوزم دارین این رسمو؟😍

الان همه نمیگیرن بعضیا حتی عقد و عروسی و یکی میکنن

ولی خب خاندان ما هنوز این رسما رو دارن راسی مراسم عقد و یادم رفت 

عروسیم اصولا بعده تالار یه پسر از طایفه داماد کمر عروس و با روبان قرمز میبنده بزرگترها دعای خیر میدن بعدش میریم خونه پسر تا صبح دوباره بزن بکوب

واقعیت عروس دوماد وقت نمیکنن کاری کنن😅😂

ما رسم خاصی نداریم مراسم مون قاطی همه مهمون هامون پایه و اهل رقص و...ما تعداد کم میگیریم ولی مفصل کی ...

عروسی پسرخالم فقط طایفه ما 800 نفر بودن😂 عروس و یادم نیست کلا چندنفر بودن😂😂 اما خودم خلوت دوس دارم شلوغ خوشم نمیاد