2777
2789
عنوان

بازگشت معشوق 😭میشه بیاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 52 پست
همیشه اینطوری صحبت میکردی باهاش؟

متاسفانه نزدیک عادت ماهانم بود و خیلی خیلی قبلش من عصبی میشم .با لحن تند و بدی ام نگفتم فقط خیلی زود بهم برخورد ک چرا بهم نگفته چون عادت داشتیم حتی اگ تا سره کوچه میرفتیم بهم دیگه خبر میدادیم .بعدشم ک گفتم چرا نگفتی گف یهو شد ابجیم زنگ زد گفت بیا داارم عجله ای میرم هنوز راه نیفتادم و جلو در خونشون بود ...من زود ناراحت شدم ولی لحنم اونقدی بد نبود ک سرش بخواد کلا کات کنه ما بحثای بدتر از اینم داشتیم و نهایتش شده یه روز قهر بخاطر این خیلی واسم عجیبه ک چرا سر همچین چیزی رفت

🥲🥲عزیزم شک نکن برمیگرده بهت یقین میدم

دلم نمیخواد هیچ وقت برگرده وقتی تاپیک اسی رو دیدم یاد خودم افتادم چ قرانایی ک نخوندم چله یس حشر مزمل طلاق عاشورا ناد علی ایت الکرسی انعام قدر نماز شب نماز خضرت رسول ، حضرت فاطمه و ... چ کارا ک نکردم برا برگشتنش چ نذار و خرجایی ک نکردم 

چقد تاپیک میزدم چقد دلنوشته نوشتم کلیم معروف شدم تو سایت 

اما الان حتی دلم نمیخواد اتفاقی اسمشو بشنوم چ برسه برگشتنش 

وقتی فهمیدم خیانت کرد بخدا گفتم چقد اون بالا ب دعاهام میخندیدی ولی خداروشکر میدونی چرا چون اون شکستو بلاهایی ک سرم اومد باعث شد چشمامو تو انتخابای بدی باز کنم و دیگ‌نذارم قلبم تصمیم بگیره و خیلی محکم‌شدم الانم اومدم سایت ک از فکرش بیام بیرون با اینکه هنوز ی تیکه بزرگ از وجودم بد رفتنش خالی موندو دیگ درس نشد و نمیشه اما امیدوارم هیچ وقت ن ببینمش ن خبری ازش بهم برسه

ایشالله همه در ارامشو خوشی باشی ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دعانویس قهار و قوی میخواید فقط مریم خانوم

به جااااان بابام درمان هر دردی دست این زن هست

به روش صبی و یهودی هم کار میکنه

واسه تغییر جنسیت بچه سه چهار تا نمونه ازش به چشم خودم دیدم

09379570528

گنج و زیر خاکی به وسیله موکل در میاره

بازگشت معشوق برای خودم زد طرفم با التماس برگشت

مهر و محبت زن و شوهرش حرف نداره

باطل سحر میزنه تمام سنگینی های زندگی ادم رفع میشه

هرچی بگم کم گفتم

دفع همزادم برای دوستم انجام داد که باعث بخت گشاییش شد و بعد ۴۰ سال ازدواج کرد

شمارشو میدم حتما ایشاالله گره از کار تک تکتون باز بشه