2777
2789

خیلی میترسم باید بیست روز دیگه این تست بدم دارم روانی میشم مگه دوم میارم

چون لکه بینی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم

نگران نباش

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

خیرتست پاپ اسمیر کلا از یه سنی به بعد نیازهلکه بینی هم یه داستان جداست که هزارتا علت داره نگران نباش

خب ببین عزیزم 

سرطان دهانه رحم چه علتی داره 

شاید دلیل لکه بینی باشه

خب ببین عزیزم سرطان دهانه رحم چه علتی داره شاید دلیل لکه بینی باشه

لکه بینی هزار تا دلیل می‌تونه داشته باشه 

یه اختلال هورمونی ساده ، یه دونه کیست ریز، خشکی واژن و عفونت و التهاب دهانه رحم و ...

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

لکه بینی هزار تا دلیل می‌تونه داشته باشه یه اختلال هورمونی ساده ، یه دونه کیست ریز، خشکی واژن و عفون ...

من حتی تو روز اول و دوم پریودی لخته خون دارم و روز اول و دوم حجمش زیاده

خیرتست پاپ اسمیر کلا از یه سنی به بعد نیازهلکه بینی هم یه داستان جداست که هزارتا علت داره نگران نباش

سلام من 22سالمه پریودم خیلی عقب افتاده حدود دو ماه اگه برم دکتر تست پاپ اسمیر میگیره و این تست برای چیه

من حتی تو روز اول و دوم پریودی لخته خون دارم و روز اول و دوم حجمش زیاده

من همه ی این علایم رو داشته م حتی بیشتر ، من چندین روز انگار تیر خورده م خودمم تعجبم چطور خون بدنم تموم نمیشه و یه وقتا همراه لخته و درد فراوان 🤕🤕🤕

همیشه هم شکم درد پریودی داشتم کل ماه.

دردهای عجیب واقعا ، کل شکم و لگن با هم درد می‌گرفت 🤕🤕🤕

پاپ اسمیر دادم یه زخم دهانه رحم داشتم که راحت درمان شد‌.

نگران نباش 

عزیزم لکه بینی هم داشتی؟

اره گاهی داشتم