2777
2789
عنوان

⚫ چرا مامانا انقد پسر دوستن؟؟؟😒😒

1095 بازدید | 20 پست

میدونم یه سریاتون الان میگید نه دخترمونو ما بیشتر دوس داریمو اینااا..

ولی اکثر مادرا اینجورین..پسرا هرکاریم میکنن بازم عزیزترینن..دعوا ام بشه باز واسه پسره غذا میبره ولی دخترا ک قهر بکنن هیچی براشون نمیبرن..

۱۰۰ تا کار بد  میکنن به چشم نمیاد اصن..ولی کافیه دختره ففط یه کار کوچیک بکنه تا اخر اونو میکوبونن تو سرش..😒اخرشم میگن نه اوووووون پسره.انگار چون پسره هرکاری دلش میخواد میتونه بکنه!!!!

تبعیض تا کی اخه😔حالا خوبه غم خوار دختران..به دست برس دختران..دلسوزن..اما پسرا چی😕

هعییییی💔🚶‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب همون دلیل که باباها دختر دوستن🤣 

منم گاهی حس میکنم مامانم فرق میذاره اما در حدی نیست که اذیت بشم 

از اون طرف بابام همیشه طرف منو میگیره و بیشتر ب فکر منه تا برادرهام

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

پسرا مامانین، دخترا بابایی

این یه چیزی غریزیه

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

ببین هرچقدرم جامعه و قوانینش تبعیض جنسیتی و از بین ببره و بگه همه باهم برابرم بازم خانواده ها خودشون فرق میزارن میگن چون پسره هرکاری بخواد میتونه بکنه اما دختر نه البته فقط برای جامعه ما تنها نیست تو کل دنیا همینه همیشه زن و جنس 2 میدونن و این افکار خیلی از آدماست متاسفانه و نمیشه کاریش کرد 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
چون قانونع باباها دختر دوست مامانا....

😕😕

والا من با مامانم خیلی صمیمی تر از بابامم..قبول دارم حرفتوو..

ولی مثلا من خودم این همه کار میکنم واسش..کمک ..خرید میرم باهاش یا هرجا میخواد بره..حتی نون هم من میرم میگیرم ن داداشم!!سالی ی بار شاید بره.

اونوقت اخرشم اون ک هیچ کاریم نمیکنه و فقط میخوره میخابه عزیز تره..

ب همون دلیل که باباها دختر دوستن🤣  منم گاهی حس میکنم مامانم فرق میذاره اما در حدی نیست که اذی ...

اره اون ک هست همیشه☺

اما مثلا من چند روز با مامانم قهر بودم هیچی نخوردم چند روز هیچی ن داد به اونا ک واسم بیارم ن چیز دیگه..

اما اون ک ناراحت باشه نیاد غذا بخوره ی شب..مامانم سریع میده ب ما میگه ببرید بدید بخوره..ی وقت گشنه نمونه😒😒

اونوقت من چند روز هیچی نخوردم هیچی ب هیچی

اره اون ک هست همیشه☺ اما مثلا من چند روز با مامانم قهر بودم هیچی نخوردم چند روز هیچی ن داد به اونا ...

درکت میکنم واسه منم پیش اومده وقتی بابام خونه نیست حس میکنم تنهاترین و بی کس ترین آدم دنیام 

چون مادرم دقیقا این رفتارهارو داره 

قهر و گشنگی من چندان واسش مهم نیست که نازمو بکشه

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
خوش ب حالت💔😕 ماله من از همه کوچیکترم هست هیچ کاریم نمیکنه..عزیز ترم هست همیشه..

ولی خواهرم ازم بزرگ تره من میگم اونو بیشتر دوس داری میگه نه اندازه هم

هنو  به نتیجه نرسیدم ببینم منو بیشتر دوس یا اجیم

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگزنخورد اب زمینی که بلند است
ببین هرچقدرم جامعه و قوانینش تبعیض جنسیتی و از بین ببره و بگه همه باهم برابرم بازم خانواده ها خودشون ...

اره متاسفانه..

پسرا هر کاری بکنن چیزی نیست ک!!میگن پسرن دیکه..

اما دخترا ک بکنن هیچی دیگه..اسمونو زمینو جا ب جا میکنن و پدرشو در میارن😔

درکت میکنم واسه منم پیش اومده وقتی بابام خونه نیست حس میکنم تنهاترین و بی کس ترین آدم دنیام  چ ...

اره واسه منم🥺😔اصلا مهم نیسیم ما انگار..در حالیک همیشه ما کنار مامانمونیم ..ن اونا

ولی خواهرم ازم بزرگ تره من میگم اونو بیشتر دوس داری میگه نه اندازه هم هنو  به نتیجه نرسیدم ببی ...

منم‌خواهر بزرگتر دارم..من وسطیم..ی داداشه کوچیکتر..

ولی مطمعنم ک داداشم عزیزتره فعلا از همه..ناراحتیه اون مهم هست..اما ما نه.هعییی