2777
2789

خب ماهمسایه ایم ینی حدود ۱۰/۲۰قدم باهم فاصله داریم ولی خونه ازما نیست از پدرشوهرمه ک ماتوش زندگی میکنیم 

حالا چون ک خونه ازاوناست همشون کلید‌ش و دارن و هروقت بخان وارد میشن  ماحق رفت و امد ب هیجا رونداریم حتی تعدا روشن و خاموش بودن لامپای خونمونم باید تحت کنترلشون باشه حتی کلید خونه رو برادرشوهرم ب دوستش داده بوده و من اوایل زایمان  یکی وارد خونمون شد و تنها بودم با جیݝ و دادو فریاد بیرونش  کردم و بعدش هم ازترس مریض شدم  و گفت ک براررشوهرم بش گفته خونه خودمونه کسی توش نیست برو موتورت و بزن تو پله ها و.... 

دیگه اینکه  هربارم ک میرفتم خونه مامانم میومدم میدیدم ک وسایل خونخ بهم ریخته و حتی توخونمون وسایل جنسی مث قرص و کان......اینچیزا پیدامیکردم و چون خونه ازما نبود مث عروسک دست اونابودیم و هرخفتی و تحمل میکردیم 

همسرمم ب شدت بچه ننه و بخاطر همین خونه  سکوت ... یه پسر ۱۱ماهه دارم ک ازصب تاشب باشوهرم خونه مادرشوهرم بودن و اصلا بچه مو نمیدادن بهم  بعدش اینکه مادرشوهرم ب هربهانه ای وارو خونه مامیشد و دعوا راه مینداخت و دیگه روح و رولن منو و بچه بهم ریخته بود 

حالا پرونده مهریه و نفقه من بعدازسه ماه قهر رفته شورا حل اختلاف  میتونم با گفتن اینا و این یکی خونه ازما نیست  تقاضای مسکن کنم ک امنیت جانی مالی و ابرو ندارم اونجا و بخاطر اینکه خونه ازاوناست هربلایی سرمن میارن ؟؟؟؟؟؟؟ 

قصدم جدایی نیست فقط تهیه مسکن دورازخانواده اشه چون دوسش دارم و ی بچه نوزاد داریم 

💙تعین جنسیت ان تی   بر اساس نظریه رمزی💜   کسی که نظر‌ش باشما فرق داره دشمن شما نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که با اینهمه مشکل هنوز دوستش داری من اون اوایل که شوهرم خیلی بچه ننه بود ازش متنفرم بودم

نمیدونم شاید خیلی احمقم

💙تعین جنسیت ان تی   بر اساس نظریه رمزی💜   کسی که نظر‌ش باشما فرق داره دشمن شما نیست 
اگه شوهرت رو دوست داشتی، خیلی اشتباه کردی که قهر رفتی و مهریه رو گذاشتی اجرا

پس چی درسته ؟ خفت و خاری و تحمل کردن ؟ دوسش دارم چون مشکلم خانوادشه 

چرا قفل در رو عوض نکردی؟

چرا در ورودی خونه رو قفل نزدی؟

چرا با پدرو مادرت در میون نذاشتی و همشون رو نخواستی و بهشون بگی جلو جمع؟

حالا که کار به دادگاه کشیده باید بگی من حتی اندازه مستاجرم تو این خونه آزادی ندارم

خطر عرض و آبرو دارم

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍