خب ماهمسایه ایم ینی حدود ۱۰/۲۰قدم باهم فاصله داریم ولی خونه ازما نیست از پدرشوهرمه ک ماتوش زندگی میکنیم
حالا چون ک خونه ازاوناست همشون کلیدش و دارن و هروقت بخان وارد میشن ماحق رفت و امد ب هیجا رونداریم حتی تعدا روشن و خاموش بودن لامپای خونمونم باید تحت کنترلشون باشه حتی کلید خونه رو برادرشوهرم ب دوستش داده بوده و من اوایل زایمان یکی وارد خونمون شد و تنها بودم با جیݝ و دادو فریاد بیرونش کردم و بعدش هم ازترس مریض شدم و گفت ک براررشوهرم بش گفته خونه خودمونه کسی توش نیست برو موتورت و بزن تو پله ها و....
دیگه اینکه هربارم ک میرفتم خونه مامانم میومدم میدیدم ک وسایل خونخ بهم ریخته و حتی توخونمون وسایل جنسی مث قرص و کان......اینچیزا پیدامیکردم و چون خونه ازما نبود مث عروسک دست اونابودیم و هرخفتی و تحمل میکردیم
همسرمم ب شدت بچه ننه و بخاطر همین خونه سکوت ... یه پسر ۱۱ماهه دارم ک ازصب تاشب باشوهرم خونه مادرشوهرم بودن و اصلا بچه مو نمیدادن بهم بعدش اینکه مادرشوهرم ب هربهانه ای وارو خونه مامیشد و دعوا راه مینداخت و دیگه روح و رولن منو و بچه بهم ریخته بود
حالا پرونده مهریه و نفقه من بعدازسه ماه قهر رفته شورا حل اختلاف میتونم با گفتن اینا و این یکی خونه ازما نیست تقاضای مسکن کنم ک امنیت جانی مالی و ابرو ندارم اونجا و بخاطر اینکه خونه ازاوناست هربلایی سرمن میارن ؟؟؟؟؟؟؟
قصدم جدایی نیست فقط تهیه مسکن دورازخانواده اشه چون دوسش دارم و ی بچه نوزاد داریم