2777
2789

سلام خوشگلا 

من بینیم گوشتی و پوست تقریبا ضخیمی داره 

دوستان گفتن که قبل عمل دکتر درمورد فرم و شکل نهایی بینی ازم سوال میپرسه بنظرتون به چه چیزایی باید توجه کنم 

مثل تنفس ، قرینگی،.....

فک نکنم چیزی لازم باشه بگی خودشون میدونن دیگ

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

تونت بزنید کلی میاره . من اطلاعی ندارم راستش عزیزم♥️♥️ .‌

مبارکه پیشاپیش♥️🌸 

عزیزم لطفا بیا تاپیک آخرم 

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم چیزی لازم باشه بگی خودشون میدونن دیگ

یه تاپیکی تو پربازدید ها هس

گفتن که قبلش به دکتر نگفتی مدل بینیتو یا نگفتی سوراخ دماغتون جم کنه و.‌. واسه همین گفتم شاید لازمه گفتنش

بازم مرسی 

شما عزیزدلی  چش

فداتشم ایشالا مشکلی تو عملت پیش نیاد عزیزم♥️🌸😍 

فدات بشم ممنونم😘😘 

امشب خیلی دلم گرفت .‌نمیدونم‌چرا یهو ‌.

ایشالا خواب داییمو ببینم شاید .....

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
یه تاپیکی تو پربازدید ها هس گفتن که قبلش به دکتر نگفتی مدل بینیتو یا نگفتی سوراخ دماغتون جم کنه و.‌ ...

اونا خب شاید ی مدل خاص میخاستن دکتر جور دیگه درست کرده.وگرنه خب دکتر خودش سعی میکنه قرینه درست کنه یا تنفس مشکل پیدا نکنه

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

اول اگر قرصی میخوری (هر قرصی) باید به دکترت اطلاع بدی،،، دوم اینکه دکتر ها خیلی به اون چیزی که شما میگی اهمیت نمیدن، اگه دکترش خوب باشه به این فکر میکنه چه فرمی به صورتت میاد ،،، شما در نهایت میتونی بگی طبیعی میخوام یا نیمه فانتزی یا فانتزی .... از این سه حالت خارج نمیشه..... و همچنین در مورد ریسک مشکلات تنفسی بپرس،،، اکثر دکترا اگر بیمارشون مشکل تنفسی بگیره از زیر مسئولیت در میرن،،، چون آدمای مغروری هم هستن اگه بهشون بگی دکتر اگه مشکل تنفسی بگیرم شما تا چه حد حمایت میکنید جواب سربالا میدن،،، بهتره اینجوری مطرح کنی دکتر فلان خویشاوندم یا دوستم پیش یکی از دکترهای معروف عمل کرده الان مشکل تنفسی شدید داره، خر و پف میکنه، دکترش هم زیر بار عمل ترمیم نرفته،،، من خیلی در مورد این قضیه استرس دارم،،، خیلی میترسم بنظرتون چقدر احتمال داره دچار این مشکل بشم... اگر بشم درمان داره؟

به من گفت هیچی نگو تو اتاق عمل بگو چیکار کنم ..اونجا هم فوری بیهوشم کردن اصن حرفی نزدم.

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»

تو خوردن آب کرفس و اینا زیاده روی نکن فشارتو میاره پایین

اگر حتما میخوای پره های بینی ت از کناره ها جمع بشه حتما بگو حتی اگر فکر میکنی خودش میدونه

میزان قوسی که میخوای بینیت داشته باشه رو بگو و ترجیحا روی عکس نیمرخت بکش براش

تاکید کن که اولین چیزایی که برات مهمه اول تنفس یدون مشکلت بعد از عمله و دوم قرینگی سوراخ ها

میزانی که دوست داری سربالا باشه بینی ت رو هم بگو و بگو چند میل سربالاتر بگیره که بعد از افت بینی،تازه بشه اونی که میخوای

بعد از عمل نمک نخور چیز سنگین بلند نکن حموم اب داغ نگیر

فعلا همینا به ذهنم میرسه بوس

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
تو خوردن آب کرفس و اینا زیاده روی نکن فشارتو میاره پایین اگر حتما میخوای پره های بینی ت از کناره ها ...

راستی کارایی ک دوست داری انجام بده رو بطور خلاصه کف دستت بنویس روز عمل که اگر یادش رفته بود ببینه بخونه از روش،مثلا بنویس قوس ملایم،قرینگی... من اینکارو نکردم پشیمونم

مبارکه پیشاپیش

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
به من گفت هیچی نگو تو اتاق عمل بگو چیکار کنم ..اونجا هم فوری بیهوشم کردن اصن حرفی نزدم.

عین من