2777
2789
عنوان

چطوری میتونم یه زن قوی باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم..آره بچه ها رفتار ماهارو میبینن..ومثل خودمون میشن..باشگاهم دوست داشتم چند جلسه رفتم ..مه ...

ممنونم منم باید سعی کنم به کارهای مورد علاقه ام برسم

من افسردگی پنهان دارم؛ انگار ماسک خوشبختی زدم

جدی افرین منم دقیقا شوهرم خصوصیات ش مثل شوهر شماست بشدت سلطه گر یه دونه دختر دارم به خاطر اون تصمیم ...

احسنت دقیقا همینه

همسر منم دایما دوست داره من پایین تر از اون باشم شده یک پله؛ مدل رفتاریش منم به این سمت کشیده؛ و چون تو خانواده پدری یاد نگرفتم خودمو نبازم، زود تسلیم میشم؛ گفتنش اینجا فقط از این جهته که بدونی اوضاع چقدر بده: من چند تا دارایی به اسم خودم دارم که نوعش رو همسرم تعیین کررده و خریداری شده؛ من از داشتنشون هیچ لذتی نمیبرم چون خواست من نیستن

ممنونم منم باید سعی کنم به کارهای مورد علاقه ام برسم من افسردگی پنهان دارم؛ انگار ماسک خوشبختی زدم

افسردگی تجربه تلخیه..من با دارو ودکتر هم خوب نمیشدم...فقد خواست خودم بود وبخاطر بچم تلاش کردم خوب بشم وخداروشکر موفق شدم..بچه ها انگیزه خوبین واسه قوی شدن ما مادرا..مطمئنم شما ازپسش برمیاین و یه روزی میرسه که حتی اولویتتون اول خودتونید بعد بچه ها..آرزوی موفقیت دارم برات عزیزم

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
حالا ماهی جان دخترم انگل داره انگار شکمش درد میکنه اب دهان هم داره براش قرص انگل گرفتم من شیر مبدم م ...

عزیزم چون نوزاد داری بهتره با متخصص کودکان صحبت کنی چون تخصص من نیست و نگرانم چیزی بگم برای کوچولو مضر باشه

آره مردهای ما سلطه گر هستن ولی رگ خوابش رو بدست بیاری ،میتونی تو مشتت بگیری

عزیزم من اصلا نمیخوام همسرم تو مشتم باشه؛ میخوام خودم رو اصلاح‌کنم؛ میخوام نگاهم به زندگی درست بشه؛ درونم شاد بشه

عزیزم من اصلا نمیخوام همسرم تو مشتم باشه؛ میخوام خودم رو اصلاح‌کنم؛ میخوام نگاهم به زندگی درست بشه؛ ...

فهمیدم خانومی.  اتفاقا یه تاپیک بانو آرتمیس درباره اینه: من خودم را دوست دارم.اگه میتونی حتما حتما بخون

خدا گاهی فرشته هاشو جایی می فرسته که آدم انتظارشو نداره ممنونم مهربونا باهاتون حرف زدم خیلی آروم ش ...

میبخشی که فقط تونستم براتون تاپیک معرفی کنم ،چون خودمم تقریبا تو شرایط شما بودم و اینا من رو خیلی متحول کردن به همون خاطر پیشنهاد دادم