همسر من سلطه گر هست؛ خودم باعث شدم چون کاراکتر ضعیفی دارم؛ شرایط روحیم خیلی آشفته اس؛ دو تا دختر دارم یکیش ۶ ماهه؛ میخوام اونها قوی باشن؛ من خیلی ضعیفم؛ خانمهای قوی لطفا بهم بگید چکار کنم؛ به ذهن خودم رسیده برم مشاوره اونم برای خودم؛ همسرم یه فرد متعصب به خانوادش هست که ۹۰ درصد مواردیکه منو آزار روحی و جسمی داده، به خاطر اونها بوده؛ میخوام از این وضعیت آزار دهنده رها بشم؛ چه راهکارهایی دارید؟ ممنون میشم واقعا اگر کمک فکری بدید
حالا ماهی جان دخترم انگل داره انگار شکمش درد میکنه اب دهان هم داره براش قرص انگل گرفتم من شیر مبدم میشه بخورم ؟ و چند بار در روز بهش بدم و هفته ی بعد دو باره باید بدم ؟
جدی افرین منم دقیقا شوهرم خصوصیات ش مثل شوهر شماست بشدت سلطه گر یه دونه دختر دارم به خاطر اون تصمیم ...
احسنت دقیقا همینه
همسر منم دایما دوست داره من پایین تر از اون باشم شده یک پله؛ مدل رفتاریش منم به این سمت کشیده؛ و چون تو خانواده پدری یاد نگرفتم خودمو نبازم، زود تسلیم میشم؛ گفتنش اینجا فقط از این جهته که بدونی اوضاع چقدر بده: من چند تا دارایی به اسم خودم دارم که نوعش رو همسرم تعیین کررده و خریداری شده؛ من از داشتنشون هیچ لذتی نمیبرم چون خواست من نیستن
ممنونم منم باید سعی کنم به کارهای مورد علاقه ام برسم من افسردگی پنهان دارم؛ انگار ماسک خوشبختی زدم
افسردگی تجربه تلخیه..من با دارو ودکتر هم خوب نمیشدم...فقد خواست خودم بود وبخاطر بچم تلاش کردم خوب بشم وخداروشکر موفق شدم..بچه ها انگیزه خوبین واسه قوی شدن ما مادرا..مطمئنم شما ازپسش برمیاین و یه روزی میرسه که حتی اولویتتون اول خودتونید بعد بچه ها..آرزوی موفقیت دارم برات عزیزم
عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»