2777
2789
عنوان

چطوری میتونم یه زن قوی باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 68 پست
مثلا خیلی وقتا دلم میگیره وناراحتم مثل امروز دلم میخواست برم بیرون بگردم ولی شرایطم جور نبودیکم تو گ ...

چقدر عالی آفرین به شما

من میخوام دخترام قوی بار بیان

میدونم اول باید از خودم شروع کنم

خیلی زود خودمو میبازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش یه مشاور خوب اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه حتما حتما زیر نظر یه مشاور خوب رو خودت کار کن چون وا ...

ممنونم عزیزم بله ان شالله باید اولین فرصت برم مشاوره

چون فهمیدم که اگه خودمو درست نکنم هرگز بیرون عوض نخواهد شد

فکر میکنی گذشتی وقتی حالت خرابه از درون نمیتونی ب بچه هات برسی میشی یه مادر افسرده یه مادر غمگین من ...

ای جانم

می فهمم چقدر حالت بد بوده

من این رو به زبون نیاوردم چون هرگز به خاطر آرامش دخترام نمیتونم به طلاق فکر کنم

و خیلی عاشق همسرم هم هستم

ولی متاسفانه روابط جوری پیش رفته که در اکثر موارد سرکوب شدم؛ عشق واقعا برای زندگی کافی نیست؛ پول هم کافی نیست؛ لازمه زندگی مشترک به نظرم اول عزت نفسه که برای من خیلی کمه

عزیزم شاید شما زیادی حساسی بنظرم حتما برو مشاوره البته اگه دست بزن داره ک بحثش جداس 

جانم کلام گاهی خیلی بدتر از کتک، انسان رو آزار میده

روح آدم‌رو مریض میکنه

همسر من سخنران خیلی قهاریه

جوری با کلام نابودت میکنه که تا مدتها نمیتونی بلند شی

چقدر عالی آفرین به شما من میخوام دخترام قوی بار بیان میدونم اول باید از خودم شروع کنم خیلی زود خو ...

ممنون عزیزم..آره بچه ها رفتار ماهارو میبینن..ومثل خودمون میشن..باشگاهم دوست داشتم چند جلسه رفتم ..مهمون میومد یا کسی نبود بچه رو بزارم پیشش..ولی الان به خودم قول دادم هرجور شده هرمشکلی پیش اومد برم دوهفته ای که کامل میرم حتی بعضی وقتا بابچه میرم اگه شوهرم نباشه خونه وهیچ بهانه ای مانع نشده..حال روحی که خوب باشه آدم همیشه درست تصمیم میگیره وزندگیشو بهتر می‌تونه مدیریت کنه

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
دکترم عزیزم

جدی افرین منم دقیقا شوهرم خصوصیات ش مثل شوهر شماست بشدت سلطه گر یه دونه دختر دارم به خاطر اون تصمیم دارم عوض بشم فعلا تاپیکای دختر گرانبها رو دارم میخونم مشکلم اینه که از اول اعتماد بنس مو از دست دادم شوهرمم همه امور وتودست گرفته منم خودم مهندسم درامد دارم ولی اطرافم میبینم خانمای خانه دار چقد شوهراشون به حرف شون گوش میدن شوهر من انگار دوس داره منو پایین دست نگه داره