همسر من سلطه گر هست؛ خودم باعث شدم چون کاراکتر ضعیفی دارم؛ شرایط روحیم خیلی آشفته اس؛ دو تا دختر دارم یکیش ۶ ماهه؛ میخوام اونها قوی باشن؛ من خیلی ضعیفم؛ خانمهای قوی لطفا بهم بگید چکار کنم؛ به ذهن خودم رسیده برم مشاوره اونم برای خودم؛ همسرم یه فرد متعصب به خانوادش هست که ۹۰ درصد مواردیکه منو آزار روحی و جسمی داده، به خاطر اونها بوده؛ میخوام از این وضعیت آزار دهنده رها بشم؛ چه راهکارهایی دارید؟ ممنون میشم واقعا اگر کمک فکری بدید
احسنت دقیقا همینه همسر منم دایما دوست داره من پایین تر از اون باشم شده یک پله؛ مدل رفتاریش منم به ا ...
ببین اصلا یه کاری کرده که واقعا از درون هیچ ارزشی برا خودم قایل نیستم بخدا من هم کارمو دارم هم خیاطی بلدم هم اشپزیم خوبه دخترم پنج سالهشه انقد براش وقت گذاشتم خوندن بلده
قدر نمیدونه یه جور رفتار میکنه همش حس میکنی یه چیزی کم داری البته که اینا همش به خاطر کمبود اعتماد به نفس خودم ونداشتن یه سری از مهارتهای زندگی
جانم کلام گاهی خیلی بدتر از کتک، انسان رو آزار میده روح آدمرو مریض میکنه همسر من سخنران خیلی قهار ...
وای هر چی بیشتر نگا میکنم شوهرت بیشتر شبیه شوهرم میشه دقیقا انقد قدرت کلامش زیاد بکلام نابودت میکنه اصلا یکی از علتای اینکه اینجوری شدم این بود که از اول ازدواجمون انقد خوب کلامات کنار هم میذاشت که همیشه انگار حق با اون بود کمم شد روال زندگیمون متاسفانه
قبول دارم ولی نتونستم متاسفانه تا الان اون به من سلطه داشته و داره
خب چندبارکه جلوگیری کنی ساکت میشه.
ببین وقتی ناراحتی نشون بده
مخالفتت و تاییدت و...رو نشون بده
باید بدونه
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.