2777
2789
عنوان

دوستان لطفاً همه بیاید،مخصوصا خانوم های کارمند

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 68 پست
نشوز یعنی چی 

زن حاضرنیست برگرده بامرد زندگی کنه،نفقش قطع میشه وبه شوهرش حکم ازدواج مجددمیدن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با شوهرت نمیخوای زندگی کنی خب طلاق بگیر 

این تاپیک برای دوستمه

طلاق نمیدن،اینکارا رو میکنم نازنین عاجزشه وبی مهریه طلاق بگیره

حتی حاضرنیستن توافقی وبامبلغ کم باشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ذهنت نیاز به درمان داره..مریضه.

وقتی تو یه تاپیکی نظرتو میگی منتظر جوابش هم باش این جواب نظر تو بود که هر چیزی که به ذهنت میرسه رو نباید بگی ، ولی حالا تو یه بار به شوهرت بگو شاید خوشش اومد 

ولی واقعا مریضی...یه دختر ترشیده.که هیچکی راضی نمیشه بیاد بگیرتش..اوخی.دلت خاااس

😂😂😂حرفام خیلی سوزوندتت ها معلومه که رابطه ات هم با شوهرت خوب نیس همونی بودی که میگفتی شوهرم سرش خیلی تو گوشیه حتما یکی از دخترایی که میگفتی رو باهاش رابطه داره مطمعن باش آدم عادی که لزومی نداره اینقد تو گوشی باشه 

😂😂😂حرفام خیلی سوزوندتت ها معلومه که رابطه ات هم با شوهرت خوب نیس همونی بودی که میگفتی شوهرم سرش خ ...

تو کهدوس پسرت بهت پیشنهاد رابطه نمیده ینی انقد بدبختی...پیزوری.پیر دختر شدی رفت..میخای پیشنهادت بدم به پیرمرد سر کوچمون؟؟

تو کهدوس پسرت بهت پیشنهاد رابطه نمیده ینی انقد بدبختی...پیزوری.پیر دختر شدی رفت..میخای پیشنهادت بدم ...

نه عزیزم من هنوز خیلی جوونمون که سن منو نمیدونی ، میخوام از الان از دوس پسرم مطمعن شم به روزگار تو دچار نشم نه رابطه خوب شوهرتم به غیر تو با چند نفر دیگه هم هس🙃🙃🙃