2777
2789
عنوان

دوستان لطفاً همه بیاید،مخصوصا خانوم های کارمند

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 68 پست
زااارت....تو خیلی خرابی...خدا روزیتو جای دیگه هواله کنه..    ..حیف من که هم صحبت تو شدم... ...

دیدی فرار میکنی نمیتونی پای حرفات بشینی پس بیخودی زارت و زورت نکن ، برو پیگیر شوهرت باش که الان جای دیگس 😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم تو ازوناایی که میگی منو معرفی کن به شوهرت...میگفتم شکهر کمیابه فک نمیکردم دیگه انقد 

لطفا بس کنید دیگه هم شما هم اون کاربر موضوع تاپیکو که منحرف کردید این هیچ واقعا زشت نیست برای ۲تا خانوم که اینجوری با هم صحبت میکنن؟ یکم برای خودتون و شخصیتتون احترام قائل شید این طرز صحبت مال ادمای سطح پایین و بی ادبه دوست دارید هرکی پستاتونو میخونه همچین فکری درموردتون بکنه؟ 

لطفا بس کنید دیگه هم شما هم اون کاربر موضوع تاپیکو که منحرف کردید این هیچ واقعا زشت نیست برای ۲تا خا ...

والا انقد بیشعوره میگه برو دختر واسه شوهرت انتخاب کن منم هر چیواز دهنم در اومد گفتم...واقعا متاسفم برا خودم که جوابشو دادم...خیلی بی فرهنگه.

والا انقد بیشعوره میگه برو دختر واسه شوهرت انتخاب کن منم هر چیواز دهنم در اومد گفتم...واقعا متاسفم ب ...

بین این همه آدم پس چرا جواب کامنت تو دادم مثل آدم صحبت نکردی بخاطر همین دیگه 

نه عزیز دلم

حداقل من ندیدم اینطوری.اتفاقا کسی که کارمنده ادعاشم زیاده هرگز چنین کاری نمیکنه

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
اره چراکه نه.....چیزیکه زیاده دختر شوهرم کمیاب

کاشکی دیگه نگیم چیزی که زیاده دختر 

ما خودمون خانومیم باید ارزش خانوما رو حفظ کنیم 

با این جمله دخترا دمه دستی به نظر میان و منتظر شوهر 

تیکر رسیدن به اهدافممم💪