2777
2789
عنوان

بتا 2200 در هفته 6 بارداری... لطفا بیاید بعد 22 سال باردار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 43 پست
مال من هفته ۶ بارداری ۲۰۱۸ بود پسر بود رو دختر باز همش مشکوک میزدچند بار بتا دادم  اخرش شد ۱۰۰۰ ...

خدا خیرتون بده. براش دعا کنید. من خودم دارم از نگرانی میمیرم. طفلی خواهرم چه میکشه

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو واژینال مشخص میشه خارج رحمیه یا نه

واژینال خودش خطر ناکه تهدید به سقط میکنه

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
به جای استرس یه چیزی نذر کنید مثلا 40 تا زیارت عاشورا هدیه شهید نوید صفری https://www.ninisite. ...

حتما عزیزم. همین الان نذر کردم

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 
عزیرم ناراحت نباش انشالله که بچشو به سلامتی بغل بگیره همین طور خودت آیت الکرسی میخونم براتون خواهر ...

محتاجیم به دعا. انشالله دامن خواهرتون هم به زوی زود سبز بشه. توکل بر خدا

راستش این شهید توی وصیت نامه اش گفته کسی که زیارت عاشورا بهم هدیه براش دعا می کنم انشالله که خدا دل ...

یه دنیا ممنون بابت پیشنهادتون 

دکتر گفت بالا تیتر بالا 2000 باشه.که بگم سونو بده الان که گفته شنبه بره سونو بده هممون از استرس داری ...

تاپیکای من هست اصلا بتا هر 2روز نصف میشد ساک دیده نشد. اما بچم به لطف خدا10ماهس

1403/5/22مردم
مباااااارکه الهی بسلامتی بغل بگیره نینی رو من هفته ششم ازمایش بتا دادم۵۰۰۰بود وجای هیچ نگرانی نیس

مال خواهر من تو هفته ششم 2200 هست