2777
2789
عنوان

بتا 2200 در هفته 6 بارداری... لطفا بیاید بعد 22 سال باردار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 43 پست
احتمالاچندقلو باردار باشه نگرانی نداره ان شاالله بارداری راحتی داشته باشه 

خدا از زبونتون بشنوه 

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفت بالا تیتر بالا 2000 باشه.که بگم سونو بده الان که گفته شنبه بره سونو بده هممون از استرس داری ...

استرسک الان برای خواهرت بده 

برو بگو تیترش طبیعیه بذار حداقل تا شنبه اروم باشه

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
عزیزم تیتر بتاش خیلی هم خوب داره میره بالا، اصلا استرس و نگرانی نداشته باشین، انشالله به سلامتی 9 ما ...

انشالله 

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 
چون ای وی اف کرده هم ممکنه دوقلو باشه هم احتمال داره خارج رحمی باشه چرا سونو نمیده خب؟

تو سونو هیچی دیده نمیشه من رفتم گفت برو دوهفته دیگه بیا

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
بار پنجم بیست هزاره یا دو هزار ؟

اشتباه نوشتم 2000.بعد 48 ساعت 2200. فقط 200 تا بهش اضافه شده 

بار پنجم۲۰۰۰؟؟ فکر کنم اشتباه نوشتی

میگن هر۴۸ساعت باید حدودا دوبرابر یا بیشتر بشه بتا. سونو بده همه چیز مشخص میشه انشالله که خیره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

مال من هفته ۶ بارداری ۲۰۱۸ بود پسر بود رو دختر باز همش مشکوک میزدچند بار بتا دادم  اخرش شد ۱۰۰۰ سونو هم میگف ساک خالیه نگران نباش بگو قران بخونه توکل به خدا منم وقتی گفت ساک خالیه خیلی ترسیدم ولی الان دخترم بغلمه

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
استرسک الان برای خواهرت بده  برو بگو تیترش طبیعیه بذار حداقل تا شنبه اروم باشه

باش. براش دعا کنید بعد 22 سال خوشحال شد. خدا ناامید نکنه

به دنیا اومدن بسلامتی.دوقلو سخت نمیشه گلم؟

من متاسفانه رحمم دوشاخ بود ودوقلو باردارشدم توماه شش بارداری دچارزایمان زودرس شدم ودختروپسرم پرکشیدن بااینکه ۸ سال ازاین قضیه میگذره وقتی یادشون میوفتم خیلی دلم میگیره بعداز این اتفاق دکتر فرم رحممو بالاپاراسکوپی اصلاح کرد دوباره باردارشدم این بار دوقلو نشد دیگه الان پسرم تقریبا ۷ سالشه کلاس اوله

اشتباه نوشتم 2000.بعد 48 ساعت 2200. فقط 200 تا بهش اضافه شده 

از کجا میدونی ک شش هفتشه ؟

وقتی سن بارداری بالاتر بشه تیتر ناخوداگاه هر چهل و هشت ساعت دیگه مث پنج هفته بارداری دو برابر نمیشه کمتر از دو برابر بیشتر میشه . نگران نباش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بنظرم یه قولویه چون چند قولو خیلی بتا بالتره