سلام عزیزان. خواهرم ای وی اف انجام داده تا الان 6 بار آزمایش داده. بار اول 138. بار دوم 198 بار سوم 938.بار چهارم 1002.بار پنجم 20000.بار ششم 2200...این آزمایش ها رو در فاصله 48 ساعت انجام داده خواهشا کسی تجربه داره بیاد بهم بگه... امکان داره خارج رحمی باشه؟ کسی تجربه داره اینطور تیتر بتا ها رو دیده باشه. هیچ دردی هم نداره
برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم خداااایا ناامیدم نکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون ای وی اف کرده هم ممکنه دوقلو باشه هم احتمال داره خارج رحمی باشه چرا سونو نمیده خب؟
تو سونو هیچی دیده نمیشه من رفتم گفت برو دوهفته دیگه بیا
میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘 خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم
مال من هفته ۶ بارداری ۲۰۱۸ بود پسر بود رو دختر باز همش مشکوک میزدچند بار بتا دادم اخرش شد ۱۰۰۰ سونو هم میگف ساک خالیه نگران نباش بگو قران بخونه توکل به خدا منم وقتی گفت ساک خالیه خیلی ترسیدم ولی الان دخترم بغلمه
میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘 خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم