2777
2789
عنوان

کیا امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 58 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا مقدمات آماده کردم ولی کینه رو چیکار کنم

بی خیال کینه بدوووارایش کن ببینم  😝

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
میگم اگه به حرفمم گوش بده که خواهش میکنم بره آشتی کنه اگرم گوش نکنه که ممنون قمه میشم😄🔪🔪🔪

نه هلیاهمون ی باریم ک کشیدی واسه هفت پشتمون کافیه😱😰😂

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

من منحرف 😁😁

حمله حمله تیم شیران پرسپولیس ایران از دل از جان یارب هرچی صلاحه واسم رقم بزن💛واس خوشبختیم صلوات میفرستی💙دلم بعد از تماشای چشمای تو یه حسی مثل پر گرفتن گرفت💜ببین واس اینک تو با منی چجوری خداروشکر میکنم💚سلامتی روزی که بیان وسط قر بدین و واسم بخونین امشب تمومعاشقابامامیخونن یکصدا میگن تویی عاشق ترین عروس دنیا😍💜💛
نمیتدسید از این دوده هم بودنا باز کرونا شروع شه؟

میخواید مردم همه کسب و کار و زندگیشونو کنار بزارن که کرونا هست، دو سال نشستن و صبر کردن دیگه کافیه 

هرکسی رعایت کنه انشالله چیزی نمیشه 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد..