2777
2789
عنوان

کیا امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 58 پست
عروسیا ما حال نمیده من که همیشه با دعوا میبردن عروسی  الانم نمیرم تا بشه

چرا حال نمیده؟ چجوریه 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مثلا وقتی میفته جمعه  عصبی میکنه خودشو میگه مگا نگفته بودم پنج شنبه جمعه نه بهت؟؟؟ میفته ...

خدابرات حفظش کنه گلم ایشالاک همیشه اینجوری پرذوق وپرانرژی باشه برات ک خودش نعمتیه 😍💃💃

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
عتیقه خوبه  اونم از  نوع شوهر😄😄😄

👍👍😂

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
واسه من تازه خرمشهر آزاد شده ولی قهرم

قهرنباش پاشوووب خودت برس دخترقدرزندگیتوبدون ک الان خیلیاتوحسرت ی خونه وزندگی ومردبالاسرن اگه هم میگن نه نیستیم شعاره باورنکن😝🌹

ای بابا  شل کن بابا امشب دو بیخیال۰😄😄

هلیانگوووشرمیشه  

امضات چی میگه ؟؟

همون غر غروی صبوره بی اعصاب مهربون 

منم فکر کردم به لحجه جایی نوشته 😂😂

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد..