2777
2789
عنوان

سوهان برقی برای فروش کسی میخاد

383 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

ی سوهان برقی پرومکس دارم مدل mp16 کاملا نو هست فقط یبار تست شده

چون بکارم نمیاد قصد فروش دارم

قیمت نوش ۱و۷۰۰ هست من ۱و۱۰۰ گذاشتم ی تخفیف کوچولوام میتونم بدونم 

با کیف و تمام سرسوهان هاش

کسی خ‌است درخدمتم

دعامیکنی بهم برسیم💜♥️میشه برای حاجتم حمدبخونی♥️🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چی خوبه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
برای چی خوبه

کاشت ناخن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بزن تو دیوار مبلغ بزن ۹۰۰ فروش می ه یا بزن یک با تخفیف

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بزن تو دیوار مبلغ بزن ۹۰۰ فروش می ه یا بزن یک با تخفیف

گذاشتم دیوار

همیشه میزارم زود فروش میره این سری ک لازم دارم از شانسم کسی نمیخاد😅

دعامیکنی بهم برسیم💜♥️میشه برای حاجتم حمدبخونی♥️🤗

گذاشتم دیوار همیشه میزارم زود فروش میره این سری ک لازم دارم از شانسم کسی نمیخاد😅

نه این قیمت بزن درجا میخرن.من خودم دنبال سوهانم ولی استرانگ