2777
2789

بچه ها من دو ماه و ده روزه زایمان کردم

دیروز رفتم دکتر .معاینه کرد و  گفت یکی از بخیه ها خوب جوش نخورده

پماد داد برای جوش خوردنش. گفت خوب خوب میشی و یه سری دارو برای درمان عفونت

حالا تو آینه نگاه میکردم یه چیز قرمز روی واژنمه

فک کردم لخته س .ولی رفت داخل

این چیه یعنی

کسی همچین چیزی دیده ؟؟؟اینجور بودین شما؟

اگه تجربه کردین توروخدا بگین این چی بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نخ نیست‌ شنیدم‌که بقایای پرده بکارته مگه میشه آخه

شاید.طبیعی خیلی درد داشت؟ من سزارین شدم ۲ ماه پیش الان خوبم فقط گاهی رد بخیه شکمم درد میکنم مخصوصا اگه سرما بخوره.شما مشکلی نداری؟

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید.طبیعی خیلی درد داشت؟ من سزارین شدم ۲ ماه پیش الان خوبم فقط گاهی رد بخیه شکمم درد میکنم مخصوصا ا ...

اره درد داشت .ولی موقع انقباضات که رحم داره باز میشه

منم خوب خوب بودمااا نمیدونم چی شد 

دو ساعته دارم بی وقفه گریه میکنم

اره درد داشت .ولی موقع انقباضات که رحم داره باز میشه منم خوب خوب بودمااا نمیدونم چی شد  دو سا ...

من از همون پارگی ترسیدم ترجیح دادم سزارین بشم.که البته اونم کلی اذیت شدم تو ریکاوری

شاید افسردگی گرفتی.منم افسردگی گرفتم خیلی حال روحیم بده

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم منم تا چهارماه ی بخیه هام جوش نمی خوردن اونم برا بخیه هاس نگران نباش منم داشتم یه بارش خودش اف ...

ممنون که تجربه تو بهم گفتی

انقد گریه کردم داره جونم در میاد

من از همون پارگی ترسیدم ترجیح دادم سزارین بشم.که البته اونم کلی اذیت شدم تو ریکاوری شاید افسردگی گر ...

افسردگیرو که واقعا همه میگیریم

زایمان کلا سخته 

چقد زنا بدبختیم

ممنون که تجربه تو بهم گفتی انقد گریه کردم داره جونم در میاد

نه عزیزم نترس منم اولین بار دیدم خیلی ترسیده بودم نصف شب بود شوهرم برد بیمارستان گفتن ببرین بخش زایمان دکتر ببینه رفیم دید گف هیچی نیس بد زخمی بخیه هات جوش نخورده مال اون دو بارم رفم دید باز بود تمیز کرد خودش اصلا هم درد نداش

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔