2777
2789

خب از روی ترس جیغ زدی 

این ناراحتی داره؟ ب جای اینکه نگران بچه بشنو بهت دلداری بدن زهرشونو میریزن؟ 

عجب ادمایی پیدا میشه 

مشکل از شوهرته ک اجازه میده دوروبریا هم زبون درازی کنن

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه بابات نمیخواد بری بشین سر زندگیت ولی شوهرتو حسابی ادب کن بگو مگه از قصد بوده که اینجوری رفتار کردی. تازه تو شوهرمی حالا یه چیزی گفتی خانوادت به چه حقی اینجوری رفتار کردن

چقدر عصبي و وحشين  

مواظب باش هيچ وقت کنارشون چاقو و ميله نباشه ازشون چند متري هم هميشه فاصله بگير

خداي نکرده بلايي سرت بيارن يه جنون اني ياد گرفتن ميبندن به دمشون اين ادما

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

البته که حق باتوعه.بجا ابنکه بپرن ببینن بچه چیزیش شده یانه فحش میدن به مادرش؟؟

هرچند منم سکوت باشه بعد یکی یهو جیغ بزنا وبپرم بالا یهو حواسم نباشه به طرف میگم مررررررضضض.

البته من کلا اعصابم ضعیفه یکی یه پخ ساده بکنه سه متر میپرم هوا

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
ایییشششش چقد رفتارش بد بوده ، تا یه مدت باهاش سرد باش  جوابشو نده ، یعنی چی اخه شما از ترس جیغ ...

همیشه همشون هرجور دوس دارن باهام رفتار میکنن بخاطر اینکه سنم از بقیه کمتره و منم حق ندارم ناراحت بشم

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟
چرا نگفتی ب شما ربطی نداره حالا شوهرت باباشه اونا چی کاسه داغتر از اش شدن  از مادر ک دلسوزتر ن ...

بخدا همه ی زندگیم شده بچم از ترس اینکه بچم کرونا نگیره ۶ماهی یه بارم نمیرم بیرون یا خونه بابام با تموم وجودم دارم ازش مراقب میکنم ولی خانوادش میگن من مادری نمیکنم براش

البته که حق باتوعه.بجا ابنکه بپرن ببینن بچه چیزیش شده یانه فحش میدن به مادرش؟؟ هرچند منم سکوت باشه ...

نه جیغ محکمی نکشیدم سر دخترم خورد ب میز شیشه تا خون دیدم جیغ زدم میگن بچه رو ترسوندی شوهرم بهم گفت خاک‌برسر بیشعوره نفهمت بچه رو ترسوندی پدرشوهرم گفت گمشو برو خونتون همشون یه چیزی میگفتن منم مثل دیوونه ها گیج نگاشون میکردم😭

خونه بابات نمیخواد بری بشین سر زندگیت ولی شوهرتو حسابی ادب کن بگو مگه از قصد بوده که اینجوری رفتار ک ...

چون شوهرم اینقد بی ارزشم کرده بقیه هم اینطوری باهام رفتار میکنن.. وگرنه سه تا جاریه دیگه دارم جرئت ندارن بهشون بگن بالا چشمشون ابروعه