2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا بیاین بگین چه خاکی توی سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 38 پست
حالا خوبه اینقدر قاطی نکن همین دو دقیقه پیش داشتی از دوریش سکته میکردی😂😂😂😂

اخه بخدا نمیدونی من استرسی ام جواب زنگ مو نده از استرس میمیرم باید آدم بشه من بخوام چیزی نگم دوباره تکرار میکنه کثافت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مث بچه ها اينقد شلوغش ميكني😐

همون اول شب جمعه داشت ميرفت نبايد ميذاشتي بره و ميگفتي امشب تورو ببره بيرون

حالا هم ك رفته، پس اين بال بال زدنات الكيه

گريه كني استرس بكشي

اون اگه غرق دوست و رفيقاش و بازي باشه ك اصلا نميفهمه

يه دمنوش بخور ريلكس باش بگير بخواب

وقتي اومد اول دليلش رو بپرس

اگه ديدي چرت ميگه

اون موقع برخورد كن

چرا مث بچه ها اينقد شلوغش ميكني😐همون اول شب جمعه داشت ميرفت نبايد ميذاشتي بره و ميگفتي امشب تورو بب ...

حالا نشناخته این مردای بیخیالو باید خودش براش عادی بشه مردام کم کم خودشون رفیقاشونو کنار میذارن

شوهرت رفته خوش گذرونی یه درصدم الان به تو فکر نمیکنه اون وقت تو داری حرص میخوری خودتو اذیت میکنی ؟!!!

یه فیلم دانلود میکردی توام  خوش میگذروندی با خودت بعدش میخوابیدی فردا بهش گله میکردی  و میخواستی هفته بعد با هم برین بیرون 😑

چقدر دوسال پیش منی😂😂😂بین قشنگ جنگ ب پا کن

الان کلی غر زدم گفتم توی بیشرف نمیفهمی من اینجا تنهام الان میای دهنت بوی سگ عرق میده وقتی مثل خودت اینکارو کردم میفهمی من اینجا هیچکس رو ندارم شهر کوچیکه هیچی نداره چجوری خودمو باید می‌میرسوندم یه درصد فکر نکردی اصن برای من اتفاقی افتاده یکی داره به من تجاوز میکنه بهت زنگ زدم 

الان کلی غر زدم گفتم توی بیشرف نمیفهمی من اینجا تنهام الان میای دهنت بوی سگ عرق میده وقتی مثل خودت ا ...

حالا ناراحتی نکنید باهم امان از این عرق 

حالا پشیمونه لابد