همینطور پدرشوهرو مادرشوهرمو خواهرشوهرم..بنظرتون برم چن روز خونه بابام.خیلی خیلی خوردم کردن همشون هرچی از دهنشون در اومد بهم گفتن منم ک همیشه پیششون لال میشم😭😭خیلی خجالت زدم کردن فقط به خاطر اینکه وقتی دختر با صورت خورد سر میز جیغ زدم..نمیدونم کار درست چیه لطفا راهنماییم کنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا تو مگه چی کار کردی که همچین رفتاری کردن باهات؟ از این به بعد اگه بی احترامی کردن بهت به رو ...
میدونم ولی اینقد همیشه لال شدم جلوشونو ب روم نیاوردم دیگه نمیدونم باید چی بگم یادم رفته..بعد پدرشوهرمم خیلی ادم عصبی جرئت ندارم از دستش نفس بکشم..شوهرم از بس کوچیکم کرده پیششون همه ب خودشون اجازه میدن هرچی میخوان بگن چون فقط ۲۰سالمه و جای نوشونم.شوهرم همیشه میگه خانوادم خط قرمزمه اگه کوچکترین بی احترامی ببینم حسابتو میرسمو این چیا
تقصیر شوهرته اول درست و حسابی از خجالت اون دربیا وقتی شوهرت احترام نگه نداره بقیه اصلا نگه نمیدارن چ ...
دقیقا چون توسن کم عروسشون شدمو بچه دار شدم فک میکنن نمیتونم از پس بچم بربیامنمیزارن خودم بچمو بزرگ کنم انگار بچه خودشونه و من خدمتکارشونم روزی صدبار دلمو میشکنن روزی صدبار اشکمو در میارن