2777
2789
وا خب میگفتی واسه بچم ترسیدم ! چقد کاری بدی کردن حالا مگه جیغتون چطوری بوده که انقد همه قاطی کردن؟

اصلا جیغ بلندی نبود فقط وقتی خون دیدم رو لبش جیغ زدم نه بلند فقط ترسیدم

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟
خب طبیعی که یه مادر تو چنین شرایطی نتونه خودشو کنترل کنه و جیغ داد کنه رفتار همشون خیلی خیلی بد بوده ...

از بس هرروز بهم چیز گفتنو من از این گوش کردم از اون گوش کردم بیرون دیگه یادم رفته جواب بدم فقط هی کوچیک و کوچیک تر میشم.. باهم تویه خونه زندگی میکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا ادم تو این شرایط، جیغ نمیزنه، داد میزنه!   اونا رو هم همونجا باید جوابشونو میدادی   ...

بهم گفتن بیشعور احمقه نفهمه خاک برسر گمشو خونتو بچه رو ترسوندی اشغال هرکسی یه چیزی میگفت

وا تو مگه چی کار کردی که همچین رفتاری کردن باهات؟  از این به بعد اگه بی احترامی کردن بهت به رو ...

میدونم ولی اینقد همیشه لال شدم جلوشونو ب روم نیاوردم دیگه نمیدونم باید چی بگم یادم رفته..بعد پدرشوهرمم خیلی ادم عصبی جرئت ندارم از دستش نفس بکشم..شوهرم از بس کوچیکم کرده پیششون همه ب خودشون اجازه میدن هرچی میخوان بگن چون فقط ۲۰سالمه و جای نوشونم.شوهرم همیشه میگه خانوادم خط قرمزمه اگه کوچکترین بی احترامی ببینم حسابتو میرسمو این چیا

تقصیر شوهرته اول درست و حسابی از خجالت اون دربیا وقتی شوهرت احترام نگه نداره بقیه اصلا نگه نمیدارن چ ...

دقیقا چون توسن کم عروسشون شدمو بچه دار شدم فک میکنن نمیتونم از پس بچم بربیام‌نمیزارن خودم بچمو بزرگ کنم انگار بچه خودشونه و من خدمتکارشونم روزی صدبار دلمو میشکنن روزی صدبار اشکمو در میارن

خب از روی ترس جیغ زدی  این ناراحتی داره؟ ب جای اینکه نگران بچه بشنو بهت دلداری بدن زهرشونو میر ...

میشه لطف کنین بقیه پیامامو بخونین بگین باید چ رفتاری کنم من از بس توسری خورشون بودم دیگه بلد نیستم جور دیگه ای رفتار کنم

البته که حق باتوعه.بجا ابنکه بپرن ببینن بچه چیزیش شده یانه فحش میدن به مادرش؟؟ هرچند منم سکوت باشه ...

میشه لطف کنین بقیه پیامامو بخونین بگین باید چ رفتاری کنم

ایییشششش چقد رفتارش بد بوده ، تا یه مدت باهاش سرد باش  جوابشو نده ، یعنی چی اخه شما از ترس جیغ ...

چرا نگفتی ب شما ربطی نداره حالا شوهرت باباشه اونا چی کاسه داغتر از اش شدن  از مادر ک دلسوزتر ن ...

معمولا ادم تو این شرایط، جیغ نمیزنه، داد میزنه!   اونا رو هم همونجا باید جوابشونو میدادی   ...

ی ماه ادم حسابش نکن حتی اگه موس.....اینجور کارها باید از اول درس بشه تا تکرار نشه نرو هم خونه پدرت ق ...

خب طبیعی که یه مادر تو چنین شرایطی نتونه خودشو کنترل کنه و جیغ داد کنه رفتار همشون خیلی خیلی بد بوده ...

تقصیر شوهرته اول درست و حسابی از خجالت اون دربیا وقتی شوهرت احترام نگه نداره بقیه اصلا نگه نمیدارن چ ...

از بس هرروز بهم چیز گفتنو من از این گوش کردم از اون گوش کردم بیرون دیگه یادم رفته جواب بدم فقط هی کو ...

دیگه همین ، تا وقتی کنار مادر شوهرت و شوهرش زندگی میکنیم اوضاع همینه به خودشون اجازه میدن تو زندگیتون دخالت کنن 

حق گفتن هر حرفیو نسبت به شما پیدا کنن 

اگه میتونی مستقل شو