2777
2789
نه جیغ محکمی نکشیدم سر دخترم خورد ب میز شیشه تا خون دیدم جیغ زدم میگن بچه رو ترسوندی شوهرم بهم گفت خ ...

با تجازت اول خاک برسر خودش 

بعدشم پدرشوهرت چه رفتار زشتی داره ، چطور داری تحملشون میکنی دختر 

یعنی چی این رفتارشون ، باید همون موقع جوابشونو میدادی دخترتو بر میداشتی میرفتی تو اتاق نمیزاشتی کسی بیاد طرفش 

(ایییش چقد وحشین )😐 البته ببخشید قصد جسارت نداشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطف کنین بقیه پیامامو بخونین بگین باید چ رفتاری کنم

والا نمیدونم.من مجردم ولی باید شوهرتو بکشی اول سمت خودت تا کسی نتونه بهت حرفی بزکه.

بگو اگه چیزیم میخوایی بگی بیا توخونه بین خودمون بمونه.به نظرم به عمویی دایی کسی از فانیلای خودش که توروش رودربایسی دارن بگو یواشی باهاش حرف بزنه ولی نگن تو گفتی.اینجوری احتمال میده یکی از فامیلای خودش گفتن بتو ایرادی نمیتونه بگیره.

تازه زبونتم دراز میشه که اره تو بامن اینجوری رفتار کردی معلوم نیست مادرت یاخواهرت رفتن تو فامیلتون پخشم کردن بدتر ابرومو همه جا بردی.طلبکارشم میشی

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

من جای تو بودم میگفتم 

ببین شوهرمی سرم داد زدی کوچیکم کردی هیچی نگفتم 

اگه ی بار دیگه بخوای جلو کسی تحقیرم کنی جوری جوابتو میدم ک دیگه جرعت نکنی حرف بزنی 

بگو احترامتو نگه میدارم،بگو خانوادت ب چ حقی با من اینجوری بد رفتاری میکنن؟ی بار هیچی نمیگم دو بار هیچی نمیگم بار سوم دیگه سکوت نمیکنما هرچه بادا باد.....

بگو بچمه نگرانشم ب جای اینکه بهم بگی نگران نباش چیزی نشده برمیداری چرت و پرت میگی؟😡😡

خداوکیلی خیلی حوصله داری 

از اول سوارگردنت کردی حالا نمیتونی پایین بیاریشون 

ولی پرو باش هنوزم دیر نشده نزار هر اوسگلی بهت توهین کنه 

خداشاهده همسرم ببینه از طرف خودش کسی بهم بی احترامی میکنه میگه باهاش حرف نزن 

شوهرتو بکش سمت خودت مخصوصا سمت خانوادت 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

شوهرت اگه خانوادتو دوست داشته باشه از اونا بی احترامی نبینه نمیزاره اب تو دلت تکون بخوره بهم ثابت شده 

ببرش تو جمع خانواده خودت بزا بیاد سمت شما 

ی کم دور شه از اونور 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

بنظره من این چیزه رو شوهرت باید مدیریت کنه اگه اینطوری باهات حرف بزنن ناراحتیشو نشون بده دیگه نمیگن فقط شوهرتو خر کن بکش سمت خودت 

وگرنه فردادبچتم‌یاد میگیره مث اونا باهات رفتار میکنه 

جلو ضرر رو از همینجا بگیر 

و اینکه اگه طبقتون جداس لازم نیس یکسره بری اونجا ک واست شاخ بشن 

هفته ای یکبار برو

همشون بیخود کردن  وقتی شوهرت بی احترامی میکنه بقیه هم ب خودشون اجازه دخالت میدن

چرا امضات انقدر کمرنگه، 😖😖🥴🥴🥴 کور شدم     

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔