2777
2789

همینطور پدرشوهرو مادرشوهرمو خواهرشوهرم..بنظرتون برم چن روز خونه بابام.خیلی خیلی خوردم کردن همشون هرچی از دهنشون در اومد بهم گفتن منم ک همیشه پیششون لال میشم😭😭خیلی خجالت زدم کردن فقط به خاطر اینکه وقتی دختر با صورت خورد سر میز جیغ زدم..نمیدونم کار درست چیه لطفا راهنماییم کنین

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون بیخود کردن 

وقتی شوهرت بی احترامی میکنه بقیه هم ب خودشون اجازه دخالت میدن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

اول اینکه احساسات خودتو کنترل کن مگه جیغ تو جلوی اتفاقو میگیره. بعدم با همسرت صحبت کن بگو من نباید جیغ میزدم ولی تو ام نباید اینطوری پیش بقیه برخورد میکردی. بازبون خوش بگو همچی با دعوا حل نمیشه

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و حاجت رواییم صلوات بفرستید😘😘😘

معمولا ادم تو این شرایط، جیغ نمیزنه، داد میزنه!  

اونا رو هم همونجا باید جوابشونو میدادی  ، الان دیگه فایده نداره. 

چی گفتن حالا؟ 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

وا تو مگه چی کار کردی که همچین رفتاری کردن باهات؟ 

از این به بعد اگه بی احترامی کردن بهت به روشون بیار نیاری فکر میکنن نمی‌فهمی یا حق با اونا بوده 

اگه به روشون بیاری اوایل یه کم اخمای شوهرت میره تو هم حتی با هم بحثتون هم میشه ولی اگه این کارت رو ادامه بدید دیگه یواش یواش میشینن سر جاشون 

تقصیر شوهرته اول درست و حسابی از خجالت اون دربیا وقتی شوهرت احترام نگه نداره بقیه اصلا نگه نمیدارن چ بسا پرو تر میشن.انقدم بدم میاد از کسایی ک اینحوری خودشونو نخود هرآش میکنن 😒

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
اول اینکه احساسات خودتو کنترل کن مگه جیغ تو جلوی اتفاقو میگیره. بعدم با همسرت صحبت کن بگو من نباید ج ...

دوست عزیز تو چنین شرایطی ی مادر نمیتونه احساسات شو کنترل کنه و بیتفاوت باشه ک ب بقیه برنخوره