2777
2789
عنوان

خونمون رو باید به اسم عموم کنیم

356 بازدید | 24 پست

عموم خیلی سنش کمه . نصف سن بابامو داره ۲۵ سالشه . 

خونه ما کلنگیه . به بابام پیشنهاد داده بیا با پول من خونه تونو دو طبقه بسازیم کل طبقه اول  و دو دانگ طبقه دوم برای من بابامم قبول کرده.  

عموم پولی نداره این پولی که ازش حرف زده ارث پدریشونه و درواقع برای همه ست . مامانم با بابام دعوا کرد که من با ۴ تا بچه ، با دختر بزرگ و بچه کوچیک ۴ دانگ داشته باشم یه پسر جوون که جای بچمه یک و نیم طبقه داشته باشه ؟ بابامم میگه اون جوونه تا این سن سرکار نرفته الان به فکر پیشرفت افتاده نمیخوام جلوشو بگیرم اصلا به اسم من و اون نداره .

بابام آدم لجبازیه وقتی یه چیزی میگه باید انجام بشه . خودش الان بیمارستان بستریه گفته از بیمارستان میرم خونه مادرم شما هم کمکی بگیرید وسایل رو جمع کنید بعد بیاید اونجا یه سال شایدم بیشتر باید اونجا باشیم 

واقعا استرس دارم . بحث دانگ به کنار ما اصلا شرایط نداریم خونه اونا بمونیم . مامان بزرگم یکسره با خواهرام دعوا میکنه 

وای

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بابات بگو آفرین اموالمونو دو دستی تقدیم زن عموی آینده کردی

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
به بابات بگو آفرین اموالمونو دو دستی تقدیم زن عموی آینده کردی

زن داره عموم بچه هم داره ولی تا حالا سرکار نرفته از خرید و فروش طلا و ... زندگی کرده تا حالا 

زن داره عموم بچه هم داره ولی تا حالا سرکار نرفته از خرید و فروش طلا و ... زندگی کرده تا حالا

عه پس تقدیمشون شد

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔