2777
2789
پاک کن میترکی😭

پاک کردم 😑😑 ولی واقعیته😅😅😅 

هر وقت بغلم میکنه یکم فشارم میده😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
دیده اول باز پریود شدی اه این دیده مربوط به یک مرد است که به زنش گفته دیده دوم برات نوشیدنی داغ درست ...

نفهمیدم

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی کلیپ بود ی دستگاه وصل کرده بودن ب کمر دخترها و پسرا شبیه ساز درد پریودی بود ب دخترا وصل میکردن مثلا میگفتن این دردش ک خیلی کمه و من این شکلی باشگاه اینا میرمو همین دردو پسرا ک حس کردن خودشون رو میکوبیدن ب در و دیوار از درد😂😂😂

والا کار شوهر تو بیشتر عجیب بود 😐😐😐😐😐🙄🙄

نگفتم عجیب نیس😂😂😂 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من داداشام خیلی کثیف بازی در میارن.بعد یبار هی ایش ایش میکردم فکر کنم دست یکیشون تو مماغش بود🤢🤢بعد یه ۲۰ سالش بود فکر کنم گفت تو دیگه حرف نزن که همتون نجسید ماهرچی هستیم دیگه خون ازمون نمیره همه جارو نجس کنیم😐😐😑😑😓😓

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
واسه اولین بار ک پریود شده بودم شنیدم مامانم داش ب بابام میگف سوگل پریود شده بابامم ذوق میکرد، میگ ...

خخخ اسمت سوگله؟؟

دخترم منم دیروز برای اولین بار پری شد باش فهمید کسل شد 

اسمشم سوگله،🤣🤣🤣

من تعتقاریم با یکی از دادشام 4 سال تفاوت سن داریم بعد جفتمون یه اخلاق داریم هرچی خوراکی داشته باشیم نگه میداریم باهم بخوریم تنهایی نمی‌خوریم یه دا‌داشم بستنی آورد که بیا بخوریم یهو بابام گفت نه نسیم دلش درد می‌کنه نیاید بستنی بخوره😃😃😑

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

هیچی دیگه فشارم افتاد ضعف شدید داداشم بقلم کرد از پله ها برد پایین حالا یکی دوتا پله هم نبود حول کرده بود🤣🤣 وبیمارستان

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
ترقوه داری؟

ترقوه؟؟؟؟؟چه ربطی ب این تاپیک داشت؟😂😂

دارم ولی خیلی مشخص نیس

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
من رفتم دستشویی نواربهداشتی بردم تونایلون زاه میرفتمم صدامیداد داداش کوچیکم گفت فکرنکن نمیفهمم پفکا ...

😂😂😂عزیزم

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
داداش کوچیکم باش دعوا کردم  رف اتاقم زیرتخت نداربهداشتیامو برداشت رفت تو سالن پرتشون کرد جلو ...

آبجی منم‌کوچیک بود می‌گفت خجالت نمی‌کشی جیش می‌کنی 

دعوا که میکردیم میگفت میرم به مامانی میگم‌جیش می‌کنی😂😂😂😂😂

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

داداشم یه بار لبو خورده بود 

بعد ش.اشش  قرمز شده بود رفت دستشویی

با داد اومد بیرون گفت مامانننن پریود شدم

همچین خودشو میکوبید در و دیوار انقد خندیدم 

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
خخخ اسمت سوگله؟؟ دخترم منم دیروز برای اولین بار پری شد باش فهمید کسل شد  اسمشم سوگله،🤣🤣🤣

چرا کسل شد؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی