2777
2789

دوستان من یه دوس پسر داشتم از این پسرایی که همه چیزو فقط برا پسر ازاد میدونن مثلا با افتخار میگف داداشم میره ساعتی با دخترا...

پسره منو اول عاشق خودش کرد..  من یش میگفتم ازدواج نمیخوام اون برا اینکه به هدفای کثیفش برسه منو با وعده ازدواج کشید جلو... من وابستش شدم و باهاش یکارایی رو کردم ... الان که دارم بهش فک میکنم حالم بهم میخوره از افکار کثیفش اون دقیقا از همون پسرایی بود که با دوس دخترشون به بقیه پسرا پز میدن ولی به خواهرشون اجازه نمیدن تا سر کوچه هم بره

وای حالم بده چرا همچین کاری کردم ینی از دیشب دارم کابوس میبینم دارم روانی میشم این ادم پست رو باهاش بودم عوووووق 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چ حد باهاش بودی ؟ به فنا رفتی ؟

چرا همتون اینو میپرسید عزیزم؟ برا من باکره بودن هیچ اهمیتی نداره ولی اره باکرم 

مهم اینه روح من به بازی گرفته شده و افکار کثیفش داره روانیم میکنه

چرا همتون اینو میپرسید عزیزم؟ برا من باکره بودن هیچ اهمیتی نداره ولی اره باکرم مهم اینه روح من به با ...

خب مهم اینه فقط روحت به بازی گرفته شده یا روح و جسمت باهم 

اشکال نداره فراموشش میکنی توبه کن از خدا بخواه ببخشدت 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
ب خودت سخت نگیر کدوممون اشتباه نکردیم ؟؟؟؟اشتباه میکنیم ک تجربه بشهخودتو عذاب نده

همش دارم به این فک میکنم این پسره از اونا بود که رابطه ج ن سی رو فقط برا پسرا میدونست و در کل از اونا بود که با همه میخوابید بعد میگه دختر افتاب مهتاب ندیده میخوام😭حالم داره بهم میخوره

نه بخاطر اینکه بام بازی شده بخاطر اینکه گذاشتم یه پسر این شکلی به هدفش برسه