2777
2789

شوهرمن تاقبل ازدواجمون هیچی ازش نمیدونست هیچی درحد صفر

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جعررررررررر🤣🤣🤣🤣 چند سالته؟

الان؟ حدودا ۲۲

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

دوستم می‌گفت دفعه اول که به شوهرش گفته بخره، شوهرش روش نشده همون یکیو بخره، کلی چیز میز که لازم نداشتن خریده که نوار اون لا به لاش به چشم نیاد🤐

چه حرف‌ها که درونم نگفته می‌ماند... خوشا به حال شماها، که شاعری بلدید :) 🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم 🌸
من رفتم دستشویی نواربهداشتی بردم تونایلون زاه میرفتمم صدامیداد داداش کوچیکم گفت فکرنکن نمیفهمم پفکا ...

😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

دیده اول باز پریود شدی اه این دیده مربوط به یک مرد است که به زنش گفته دیده دوم برات نوشیدنی داغ درست کنم مربوط به مادر است که به فرزندش گفته دیده سوم بوی لباس اون جوری میاد دیده پسری که از توی آشپزخونه مادر بزرگ رد شده از کنار دختری دیده سوم نوار بالدار میخواهی یا بدون بال مربوط به پدری است که شوخیش گرفته دیده 

وقتی ک از درد نا ندارم بلندشم میوفتم پیش بخاری ومثل سگ پاچه میگیرم شوهرم خودش میفهمه پریودم.بلند میشه ظرفارو میشوره غذا درست میکنه کمرمو ماساژ میده ک بهونه نده دستم گازش بگیرم😂🤣🤣🤣

من نزدیک پریودم و روزای اول شوهرم باهام بحث نمیکنه غرم بزنم میذاره به حساب پریودم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

من نامزدم اینجور مواقع از عمد اذیتم میکنه ک عصبی بشم بعد میگ عهههه پریووووووودییییی 

مثلا میخاد عصبانیتم رو ببینه 

منم بیشتر مواقع دوران پریودی عصبی نیستم

پشماتو جمع کن      پشماعیل هستم