2777
2789
من رفتم دستشویی نواربهداشتی بردم تونایلون زاه میرفتمم صدامیدادداداش کوچیکم گفت فکرنکن نمیفهمم پفکاتو ...

چه داداش بی ادبی توهم بگو

من بلایی سرت بیارم

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داداشام خیلی کثیف بازی در میارن.بعد یبار هی ایش ایش میکردم فکر کنم دست یکیشون تو مماغش بود🤢🤢بعد ...

بگو زر نزنن نجس کارهای زشته خودشونه

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

من بچه که بودم خیلی کنجکاوبودم،مثلا ۵سالم اینابود،بعد میدیدم زنای اطرافم وقتی میرن دستشویی باخودشون نواربهداشتی میبرن،باخودم فک میکردم،حتما زنا باید تو اینادستشویی کنن و حق ندارن کارشونو تو دستشویی انجام بدن

من ۱۲ سالگی شدم اینجوری بود که شب خوابیدم صبح پاشدم دیدم لباس و تختم کثیف شده با اینکه مامانم برام توضیح داده بود همونجا زدم زیر گریه تا مامانم بیاد 😂

فقط موقعی که بابام فهمید قشنگ بود پیشونیمو ماچ کرد گفت بزرگ شدی دخترم واست جایزه میگیرم

حالا جایزش چی بود؟ مداد رنگی شیشتایی😑😑😑

به نظرم فقط مردان عاشق می تونن زندگی شون نگه دارن چون پریود بعد هم حاملگی بدترین دوران زندگی اینکه میگن حاملگی خیلی شیرین به نظر چرته به نظرم بعدش شیرین چون نوزاد دنیا اومده کلی زندگی با خودش آورده و مامانش از درس نجات داد 

من که اولین بار کلاس شیشم بودم مامانم قشنگ یکی دو هفته قبلش برام توضیح داده بود ولی من این سوال تو ذهنم مونده بود می‌گفت دخترا و زنا از چه سنی نپرسیدم😂

بعد به امید گوگل گذاشتم اونم یادم رفت بزنم 

بعد هی میدیدم شرتم همش قهوه ایه قبلش ترشحات داشتم ولی متوجه نبودم هی عوض میکردم هی میدیدم قهوه ایه بعد خودم خیلی شک کردم بعد رفتم تو اتاق به مامانم گفتم چکم کرد گفت پریودیه😂 یه حس عجیبی داشتم میگفتم اصلا نمی‌خوام بشم نمیشه نشم مامانم تا سه روز می‌گفت نمیشه اگه نشی سالم نمی‌مونی فلان من دست بردار نبودم😂 بعد قشنگ نمیزاشتم نوارم کثیف بشه هردیقه میرفتم دستشویی بعد مامانم به بابام گفته بود من انقد اعصابم خورد شده بود گفتم چرا گفتی بعد حالا ازون بدتر بابام بم می‌گفت تو داره ازت خون می‌ره فلان بخور اینا 

ولی داداشم کوچیکه اصلا هیچوقت متوجه نشده حتی شک هم نکرده خداروشکر 😂😂