2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 159777 بازدید | 23097 پست
اره خداروشکر یه کوچولو عصری بچینم عکس میزارم براتون

نشد رو پیام قبلی ریپلای کنم 

عههه فکر اینجا شو نکرده بودیم ☹️

حالا چیکار کنیم با این شب های طولانی🤣🤣

مقصر ماییم درست نیت نکردیم 🙃

مورچه ها رو دست کم گرفتیم 😂😂

راستی باغت سبز 💚

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ تو ...

وای ساحل دلم برای این تعریف کردن هات خیلی تنگ شده بودم بازم خودم رو توی صحنه کاملا حس کردم😍😍😍😍

از طرف من محکم بوس بارونشون کن فسقلی ها رو 😙😙😙😙😙

سلام دخترا صبحتون بخیر دخترا ی اتفاقی برام افتاده تورو خدا دعا کنید ختم بخیر بشه برا شما خنده داره ب ...

محیا نمیدونم چرا نگفته خندم گرفت 🙈🙈😉

از ته دلم دعا میکنم ختم به خیر بشه عزیز دلم

نشد رو پیام قبلی ریپلای کنم عههه فکر اینجا شو نکرده بودیم ☹️حالا چیکار کنیم با این شب های طولانی🤣🤣 ...

تو حیاط ما هستن مورچه ها

😛😛😛😛😛😛

ولی قند نمیزارم براتون 🙃 

ممنون بانو 

زندگیت پر برکت باشه ان شاء الله 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام خااااااانم 😍🤩تولدت هزاران بار مبارررررک 😘🥳🥳🥳🥳انشالله ۱۲۰ ساله بشی مهربونم گفتم احتمالا ...

ممنون عزیز دلم 😙😙😙😙

بانو این روزا کاملا فول تایم شدم کلا زبان آموزان دختر رو من گرفتم تا آموزشگاه چند تا معلم دیگه استخدام کنه فعلا شرایط همینه به سختی به کارای خونه و روزمرگی هام میرسم البته موقتی هست چون مدیر آموزشگاه فامیل هست همسرم به اجبار شرایط رو تحمل میکنه البته فعلا 😉😉😉 بماند که چقدر واسه خنثی سازیش انرژی صرف میکنم

پدر شوهرت چه بامزه بوده 😁😁😁اقا حامد باید میگفت مامان اوخ شده😂تو استرس بوده بنده خدا 😂😂فکر میکن ...

😂😂😂عجب، میداد دستور ‌کارشو‌ خووووو😅😅😅

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

باید قبل زمستون مورچه ذخیره میکردیم چطوری باید شب های طولانی زمستون رو سپری کنیم 😁😁😁😁👀👀👀

😂😂😂ذخیره مورچه در سیلوها🤣🤣🤣🤣

سلام دخترا صبحتون بخیر دخترا ی اتفاقی برام افتاده تورو خدا دعا کنید ختم بخیر بشه برا شما خنده داره ب ...

سلام‌محیا

😂پیشاپیش‌خنده🤣🤣🤣🤣

سلام عزیز دل صبحت بخیر ما ،مامانا از دست بچه های امروز یه سر گیچه ی دائم داریمهمین که شب ها سالم سر ...

سلام‌بانو

دقیقا😂