2777
2789
عنوان

چهل سالگی

279 بازدید | 17 پست

من چهل سالمه و دو تا بچه دارم تصمیم دارم برم مدرسه غیرانتفاعی شروع به کار کنم بنظرتون برا این سن دیر نیس ؟

معلم ابتدایی خیلی انرژی برو سخته؟

چون سالها تو خونه بودم میترسم بخوام از نقطه امنم در بیام از طرفی دلم میخواد کاریو شروع کنم 

میشه دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن

سنی نداری خیلی هم عالیه

موفق باشی

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنت که اوکیه اما من از تجربه معلم بودنمون تو غیر انتفاعی برات بگم

حقوقشون بسیار کمه مگر اینکه مدیر مدرسه آشنات باشه که بهتر بده

مدرسه هم حتما دبستان دخترونه فقط برو بقیه مقاطع چه دختر چه پسر دور از جون پدرت درمیاد

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

کار دیگه ای نمیتونی انجام بدی مثلا مغازه باز کنی یا یه لاین آرایشی رو کار کنی یا حتی آنلاین شاپ داشته باشی وقتی درآمدت خوب باشه دچار فرسودگی و افسردگی نمیشی این چیزی که میگی هیچی توش نیست نه حقوق درست حسابی نه شرایط خوب بعد یه مدت زده میشی

وقتی تعداد بچه ها کم باشه معلمی لذت بخشه و ۴۰ سالگی دیر نیست اما اگه حقوق متناسب با تلاشت بهت داده نشه سرخورده میشی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

دقیقا دبشب داشتم به این موضوع فکر میکردم چطور میتونم تو چهل سالگی کاری راه بندازم و از این وضعیت کنونی در بیام

من ۳۶ سالمه و بچه کوچیک دارم.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

من بعد چهل فعالیتم بیرون شروع کردم . عالیه خونه نمون کسل میشیمن عاشق بیرون خونه بودنم مخصوصا با درآ ...

میشه بپرسم در چه زمینه فعالیت میکنین؟

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...