2777
2789
عنوان

سلام بچه ها اگه. زنی شوهرش بمیره زن چی جوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 192 پست
تا وقتی زنو بچه هس  پدرمادر ارثی نمیبرن

نشنیدم وقتی طرف بچه داشته باشه ارث به پدر مادر و خواهربرادرش برسه.

اما در همکارام دیدم وقتی بچه ندارن خانواده پسره با اینکه می دونستن داداششون و خانمش به یک اندازه درامد داشتن و هر دو به یک اندازه پول گذاشتن و خونه خریدن اما همون یک هشتم رو به زن داداش مرحومشون دادن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول مهریه رو میزارن اجرا بعد از دادن مهریه زن،بقیه اموال طبق قانون تقسیم میشه

اگه مهریه زن بیشتر از اموال مرد باشه چی؟دیگه چیزی ب اونا نمیرسه؟

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›

سلام درصورتی که پدر و مادر فرد فوت شده زنده باشن بهشون ارث میرسه فکر میکنم یک چهارم اموال میرسه بهشون  ولی به برادرش هیچی نمیرسه 

بیشتر اموال برای زن و بچست بچه ها هر کدوم یک‌دوم زن هم یک ششم 

طبق قانون باید ارث تقسیم بشه و پدر حق نداره اموال بگیره 

بهتره خانم مهریش رو هم بخواد چون از دیون ممتاز و راحت میشه گرفت 

ب بچهاش میرسه.پدر چیکارس؟

وقتی قانون نمیدونین الکی اظهارنظر نکنین

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
قانون  البته عرفا پدرومادرا نمیگیرن میگن برسع ب نوه هامون ولی من دیدم خیلیا با تمام چقاحت میگ ...

ینی اگه بچه نداشته باشه عملا زن هیچ ارثی نداره؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
عزیزم ۱/۸مال بتو میرسه پدرشم میاد ارثیه ازتون میخواد بقیشم میره واسه بچه هات خدا بهت صبر بده

خالم شوهرش فوت شده من نیستم خدا نکنه 😄

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›

کی گفته مهریه زن اول باید از اموال شوهر پرداخت بشه ارجح به همه چیز بعد زن از شوهر ارث میبره همون طور که شوهر از زن ارث میبره بچه داشته باشه که بچه هاش اولویت اند نداشته باشه پدر ومادرش ارث میبرن

قانون  البته عرفا پدرومادرا نمیگیرن میگن برسع ب نوه هامون ولی من دیدم خیلیا با تمام چقاحت میگ ...

من دیدم چون قیم بچه حساب میشدن، سهم ارث بچه ها رو هم گرفتن!!!

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
نشنیدم وقتی طرف بچه داشته باشه ارث به پدر مادر و خواهربرادرش برسه. اما در همکارام دیدم وقتی بچه ندا ...

به خواهر برادر نه اما به پدر مادر هر کدوم یک پنجم میرسه یه همچین پدر مادری خیلی‌ وقیحن که به مال بچشون چشم دارن و نمیزارن به نوه هاشون برسه اصلا پدر مادر نیستن بی شرمن

اسم دینمونو باید بزارن زن ستیز و ضد زن

نه دیگه اینجا همون مهریه ای که همه میگن انگار فروختن زنه میاد کمکمش میتونه مهرشو بزاره اجرا و مهریه بر همه چیز مقدمه 

بعد از پرداخت مهریه اگه چیزی باقی نوند به بقیه وراث میرسه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد