حالم بده غریبم کسیو پیشم ندارم با مادر شوهر و خواهرشوهرام تو یه خونه زندگی میکنم بحثم شده باهاشون خیلی حرفای زور میزنن همشون باهم دست به یکی شدن دیگه نمیتونم تحمل کنم نه زبان بلدم که ماشین بگیرم بیام ایران نه جایی بلدم برم نه کسیو دارم اینجا برم خونش بمونم تو یه اتاق موندم و حرفاشون رو گوش میدم و از شدت حرصم گریه میکنم به سرم زده خودمو بکشم دیگه نمیتونم واقعا خسته شدم😔ای کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم دلم بغل پر مهر پدر و مادرم رو میخواد شونه های گرم خواهرمو میخواد ....
چرا عزیزم؟مگر بیماری خاصی داره؟ میتونی بگی که دیگه نمیخوای بمونی تو عراق و دوس داری خانوادتو ببینی ...
پدرم ناراحتی قلبی داره...خیلی برام سخته حتی به زبون اوردنش خانواده شوهرم اذیت میکنن ولی خوده شوهرم خوبه خیلی هم دیگرو دوست داریم ولی میگه من ایران زندگی نمیکنم تو دو راهی موندم از طرفی خسته شدم از بی کسی و زورگویی هاشون از طرفی شوهرمو دوست دارم و دلم واسه بچم میسوزه
[QUOTE=218995896]حالا شهرهای کردنشین عراق ساکنی یا شهرای زیارتی؟ واقعا از نظر امکانات زندگی فقیره عر ...
عزیزم حالا که شوهرت رو دوست داری به حق شاه نجف ان شاءالله زندگی بر وفق مرادت بشه هرچی خیر وصلاحتونه پیش بیاد
تو هرخونه ای بحث ودرگیری پیش میاد فعلا که تو اون خونه هستی وعلاوه برمادرشوهر عمت هم هست سعی کن بیشتر مدارا کنی وگذشت داشته باشی هرچند سخته ولی به امیدخدا بتونی وقلبت حسابی گنده شه
متوجه شدم میتونی بیشتر توضیح بدی که چطوری اذیت میکنن؟ خواهر شوهرت باهات چیکار داره؟
خواهر شوهرم قبلا زن داداشم بود و از داداشم جدا شد بعد از اون خیلی باهام بد شده...
خواهر شوهرم یه کارایی میکنه که واقعا شایسته نیست شوهرم هم باهاش بحث میکنه اونم از چشم من میبینه بهش خیلی گفتم باور کن من کاری ندارم من باعث دعوا های تو و برادرت نیستم اما...
پدرم ناراحتی قلبی داره...خیلی برام سخته حتی به زبون اوردنش خانواده شوهرم اذیت میکنن ولی خوده شوهرم خ ...
شما اون موقع شرایط میدونستی
واقعا الان بخوای برگردی خیلی سخت و با بچه کوچیک
میخای برگردی جدا بشی؟ وقتی شوهرت راضی نباشه بیاد ایران بمونه کشورش
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆