2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 58 پست
چرا عزیزم؟مگر بیماری خاصی داره؟ میتونی بگی که دیگه نمیخوای بمونی تو عراق و دوس داری خانوادتو ببینی ...

پدرم ناراحتی قلبی داره...خیلی برام سخته حتی به زبون اوردنش خانواده شوهرم اذیت میکنن ولی خوده شوهرم خوبه خیلی هم دیگرو دوست داریم ولی میگه من ایران زندگی نمیکنم تو دو راهی موندم از طرفی خسته‌ شدم از بی کسی و زورگویی هاشون از طرفی شوهرمو دوست دارم و دلم واسه بچم میسوزه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالی دوسه بار میام ایران شوهرم بهم گفته عید میبرمت ايران یعنی تا اون موقع امکانش نیست بتونم برم

خب این که خیلی خوبه عزیزم 

چرا نگرانی؟

تا عید چیزی نمونده 

عید بیا 

چند روز بمون 

بعدش ماجرارو به خانوادت بگو و دیگه برنگرد 

فقط نمیدونم با قانون های کدوم کشور ازدواج کردی؟

خدایا دوست دارم

[QUOTE=218995896]حالا شهرهای کردنشین عراق ساکنی یا شهرای زیارتی؟ واقعا از نظر امکانات زندگی فقیره عراق ان شاءالله خ ...[/QUO

استان دیالی هست نزدیک مرز خسروی 

ممنون عزیزم 

درسته خیلی کشور بی امکاناتیه 

پدرم ناراحتی قلبی داره...خیلی برام سخته حتی به زبون اوردنش خانواده شوهرم اذیت میکنن ولی خوده شوهرم خ ...

متوجه شدم 

میتونی بیشتر توضیح بدی که چطوری اذیت میکنن؟

خواهر شوهرت باهات چیکار داره؟

خدایا دوست دارم
باید به خانوادت بگی  هرچند درک نمیکنم که خانواده چرا نمیپرسن از دامادشون که تو یکسال قرار بود ...

چرا پدرم خیلی پافشاری کرد حتی دوران نامزدی اصلا نمیذاشت حتی اسم شوهرمو بیارم اما من پا فشاری کردم بخاطر شوهرم...

هر وقت با پدرم تصویری حرف میزنم گریه میکنه 

[QUOTE=218995896]حالا شهرهای کردنشین عراق ساکنی یا شهرای زیارتی؟ واقعا از نظر امکانات زندگی فقیره عر ...

عزیزم حالا که شوهرت رو دوست داری به حق شاه نجف ان شاءالله زندگی بر وفق مرادت بشه هرچی خیر وصلاحتونه پیش بیاد

تو هرخونه ای بحث ودرگیری پیش میاد فعلا که تو اون خونه هستی وعلاوه برمادرشوهر عمت هم هست سعی کن بیشتر مدارا کنی وگذشت داشته باشی هرچند سخته ولی به امیدخدا بتونی وقلبت حسابی گنده شه

الهی وربی من لی غیرک
متوجه شدم  میتونی بیشتر توضیح بدی که چطوری اذیت میکنن؟ خواهر شوهرت باهات چیکار داره؟

خواهر شوهرم قبلا زن داداشم بود و از داداشم جدا شد بعد از اون خیلی باهام بد شده...

خواهر شوهرم یه کارایی میکنه که واقعا شایسته نیست شوهرم هم باهاش بحث میکنه اونم از چشم من‌ میبینه بهش خیلی گفتم باور کن من کاری ندارم من باعث دعوا های تو و برادرت نیستم اما...

چرا پدرم خیلی پافشاری کرد حتی دوران نامزدی اصلا نمیذاشت حتی اسم شوهرمو بیارم اما من پا فشاری کردم بخ ...

خیلی ناراحت شدم 

خیلی کم اتفاق میفته تو دلم یه صدایی میگه درست میشه 

صبر کن عزیزم 

که مشکلت حل خواهد شد 

به لطف خدا 

خدایا دوست دارم
خواهر شوهرم قبلا زن داداشم بود و از داداشم جدا شد بعد از اون خیلی باهام بد شده... خواهر شوهرم یه کا ...

متوجه شدم 

پس دشمنیش با تو به خاطر جداییش از برادرت 

خدایا دوست دارم
پدرم ناراحتی قلبی داره...خیلی برام سخته حتی به زبون اوردنش خانواده شوهرم اذیت میکنن ولی خوده شوهرم خ ...

شما اون موقع شرایط میدونستی 

واقعا الان بخوای برگردی خیلی سخت و با بچه کوچیک

میخای برگردی جدا بشی؟ وقتی شوهرت راضی نباشه بیاد ایران بمونه کشورش 

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

بعد اونجا زندگی میکنی چطور عربی یاد نگرفتی

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆