2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم

509 بازدید | 58 پست

حالم بده غریبم کسیو پیشم ندارم با مادر شوهر و خواهرشوهرام تو یه خونه زندگی میکنم بحثم شده باهاشون خیلی حرفای زور میزنن همشون باهم دست به یکی شدن دیگه نمیتونم تحمل کنم نه زبان بلدم که ماشین بگیرم بیام ایران نه جایی بلدم برم نه کسیو دارم اینجا برم خونش بمونم تو یه اتاق موندم و حرفاشون رو گوش میدم و از شدت حرصم گریه میکنم به سرم زده خودمو بکشم دیگه نمیتونم واقعا خسته شدم😔ای کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم دلم بغل پر مهر پدر و مادرم رو میخواد شونه های گرم خواهرمو میخواد ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قبول میکنید با مادرشوهر و پدرشوهر یه جا زندگی کنید؟

مشکل اینجاست

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
اصالتا ایرانی هستی؟ شوهرت چی؟

آره ایرانیم شوهرم مادرش ایرانیه باباش عربه مادر شوهرم عمم میشه خیر سرم اعتماد کردم ازدواج کردم با پسرش اومدم تو غریبی خیلی اذیتم میکنم با گریه دارم این هارو مینویسم