2777
2789
عنوان

هایپر شدن بعد از عمل پانکچر....

3850 بازدید | 25 پست

سلام دوستان ،شبتون به نیکی ...عزیزان لطفا بیاید راهنمایی کنید منو خواهشا... پانکچر شدم فکر‌کنم هایپر شدم .. شکمم ورم شدید کرد قبل هایپر .. خیلی بزرگ شد درد شدید تخمدان و رحم دارم نمیتونم راه برم باایستم بشینم ... کسی بوده اینجوری شده باشه؟! چیکار کنم خوب بشم؟ این روند چقدر طول میکشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت چی گفت ؟ نگفتن بهتون چکار کنی ؟ چندتاتخمکداشتی

باور میکنیدهیییییییچ نگفت !؟‌ ن فقط اونم چون خودم پرسیدم گفت تخم مرغ و سینه مرغ استراحت همین ... .. ۱۱ تا خیلی کمه به نظرتون؟

من خودم خداروشکر مشکلی نداشتم ولی تخت کنارم که درد داشت بهش شیاف دادن با دکترتون تماس بگیر بپرس

خداروشکر ... خیلی اذیت کننده است لامصب... دکترا ب زور جواب میدن 😑

چ‌جالب .. نمیدونستم واقعا تاثیری داره یان میخورم حتما ممنون 

واسه من ک خوب بود ....ی خانمی هم با من بود شکمش اب اورده بود وحشتناک بزرگ درحد دوقلوی ۹ماهه شده بود دکتر گفت فقط دوغ شور کمکت میکنه ک زیادتر نشه

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
واسه من ک خوب بود ....ی خانمی هم با من بود شکمش اب اورده بود وحشتناک بزرگ درحد دوقلوی ۹ماهه شده بود ...

بمنم گفت فقط لبنیات به نظرتون چرا دوغ؟ دوغ ک سرده یعنی رحم گرم شده بااون دارو ها؟

بمنم گفت فقط لبنیات به نظرتون چرا دوغ؟ دوغ ک سرده یعنی رحم گرم شده بااون دارو ها؟

نمیدونم چرا فقط میدونم ک کمکت میکنه بهتربشی ...رحم با دوسه روز دوغ خوردن سرد نمیشه ک ...اگهازقبل گرمش کرده باشی فوقش طبعش متعادل بشه

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
نمیدونم چرا فقط میدونم ک کمکت میکنه بهتربشی ...رحم با دوسه روز دوغ خوردن سرد نمیشه ک ...اگهازقبل گرم ...

جالبه 

اره دو س روز هیچی‌نیست ن بابا اتفاقا طبع رحمم بشدن سرده

جالبه   اره دو س روز هیچی‌نیست ن بابا اتفاقا طبع رحمم بشدن سرده

بجاش عسل و دارچین و زنجبیل بخور ....یا داخل دوغ ک میخوری نمک و پونه و ی کم پودر زنجبیل بزن ک گرم بشه

بجاش عسل و دارچین و زنجبیل بخور ....یا داخل دوغ ک میخوری نمک و پونه و ی کم پودر زنجبیل بزن ک گرم بشه

امروز‌شیر خوردم توش‌ دارچین ریختم آره ایده خوبیه سردیش دیگه معده رو درگیر هم‌نمیکنه ممنونم